Stolica strahuje od nepisanog pravila

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.04.2017.
18:39
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

"Zmajevi" se nadaju čitavom plenu u duelu sa Javor Matisom, ali imaju u vidu "nepisano pravilo" koje im ne ide u korist.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Svega deset dana nakon međusobnog susreta u ligaškom delu prvenstva, fudbaleri Voždovca i Javor Matisa ponovo će ukrstiti koplja.

Na startu plej-ofa "Zmajevi" će ugostiti ekipu koju su golom Stefana Dražića savladali u gostima u okviru pretposlednjeg kola ligaškog dela domaćeg šampionata.

"Nama su ambicije porasle. Nezgodno jeste pobediti jednog protivnika dva puta. Ovo je za nas novi početak i jako nam je važno da startujemo kvalitetnom i dobrom igrom i da iz te igre pobedimo, što se od nas i očekuje, pogotovo pred našom publikom" rekao je trener Voždovca.

Zanimljivo je da će gosti iz Ivanjice igrati pod vođstvom novog trenera, pošto je posle duela sa Voždovcem došlo do smene na klupi.

"Javor je promenio šefa stručnog štaba u odnosu na naš prošli susret i siguran sam da će biti noviteta u njihovoj igri. Međutim, mi naglašavamo da u našoj igri pokušavamo da sve zavisi od nas i da ćemo u sutrašnjem meču ići na pobedu" zaključio je Stolica.

Utakmica prvog kola plej-ofa Superlige između Voždovca i Javor Matisa igra se u utorak sa početkom od 17 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke