Stolica: ''Partizan dolazi u dobrom trenutku za nas''

Autor: Beta Beta
četvrtak 16.03.2017.
19:35
Izvor: Beta

Trener Voždovca Ilija Stolica rekao je danas da utakmica protiv Partizana dolazi u dobrom trenutku za njegove fudbalere, kao i da tim želi da nastavi seriju uspeha.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Posle niza dobrih rezultata, došli smo na mesto koje nam trenutno obezbedjuje poziciju u plej-ofu, što je i klupski cilj za ovu sezonu, tako da takmica dolazi u dobrom trenutku za nas, jer je atmosfera posle tri vezane pobede baš kakva treba da bude", rekao je Stolica novinarima u Beogradu.

Voždovac je u poslednja tri kola pobedio Radnik, Novi Pazar i Bačku, a u te tri utakmice postigao je osam golova i nije primio nijedan. "Zmajevi" sutra gostuju Partizanu, koji je u svojoj seriji od 22 utakmice bez poraza, u kojime je ostvario 18 pobeda i četiri remija.

"Ne bismo trošili reči o Partizanu, jer je to suvišno. Oni su napravili niz od 22 utakmice bez poraza i mi to poštujemo. Mi se, međutim, takođe nalazimo u lepoj situaciji, i sve to je garant da nas očekuje dobar meč. Što se nas tiče, opravdaćemo očekivanja. Želimo da potvrdimo igre iz prethodnih kola koje su uzrokovale naše dobre rezultate", rekao je Stolica.

Nenad Marinković je najavio da se tim neće povlačiti pred Partizanom.

"Partizan jeste favorit, ali mi imamo niz od tri pobede i igramo lep fudbal. Odlazimo na Topčider da se nadigravamo i neka bolji pobedi", rekao je Marinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 17.03.2017
10:16

* do toga da vise nismo usli ni u pet

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 17.03.2017
10:09

Svetsko prvenstvo u Nemackoj 1974. je prvo takmicenje u istoriji gde nije bilo NIJEDNOG JEDINOG igraca Partizana! Do tada je odnos nasih i zvezdinih igraca u reprezentaciji bio 50-50, a vise puta ih je bilo i vise iz Partizana, ali te godine 0, NIKO! Otprilike tad i pocinje ta praksa po kojoj od ucestvovanja na (u proseku) 4 od 5 takmicenja mi igramo tek svako trece i rezultati od onih po kojima smo uglavnom bili medju prvih 5 ili 6 cak i na svetu (zna se da smo dva puta bili vicesampioni Evrope, jednom i nezasluzeno, a prvi put izgubili tek posle produzetaka u finalu, cak i u tom finalu smo vodili:-//), a od tada vise nismo ni usli u top 5 osim na SP u Italiji 1990.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Thursday, 16.03.2017
21:39

Не, немој га судити, хоћу да причека, увек су боља недосуђена два јер пенал је лепши само док се чека док од себе само наговештај да. Не, немој да свираш, има више дражи ова слатка стрепња, чекање и стра' - пенал је лепши донде док се тражи, о њему се само тек по снимку зна. Не, немој га судити! Нашто то и чему, једино је важно да звездица сја; издалека само дивимо се њему; пу, далеко била, бела тачка та.