Stolica: ''Nadam se novoj pobedi''

Autor: Beta Beta
petak 10.03.2017.
21:04
Izvor: Beta

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica izrazio je danas nadu da će njegova ekipa nastaviti seriju pobeda u predstojećoj superligaškoj utakmici protiv Bačke.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Obe ekipe imaju po šest bodova iz poslednje dve utakmice, u mini seriji su. Siguran sam da je raspoloženje kod obe ekipe na visokom nivou i publika kod nas na stadionu zaslužuje da pogleda jedan dobar meč. Spremni smo i zdravi, nema ni suspendovanih igrača zbog kartona. Unapred se radujemo ovoj utakmici i verujem da možemo da ovu seriju od dve utakmice zaokružimo i trećom i da se približimo našem cilju, a to je plej-of", rekao je Stolic, a preneo je klupski sajt.

Voždovac će u nedelju od 15.00 na svom stadionu dočekati Bačku u 26. kolu Super lige Srbije.

"Dolazi nam ekipa Bačke koja je disciplinovana, organizovana i koja poseduje mnogo samopouzdranja nakon dve pobede. Ipak oni nama dolaze u goste, ovo je naša kuća, mi smo domaćini i mislim da bi trebalo da pobedimo i da nastavimo seriju pobeda", rekao je golman Voždovca Zoran Popović.

Voždovac posle 25 utakmica ima 34 boda i nalazi se na deobi devetog mesta sa Spartakom iz Subotice, dok je Bačka 13. sa 24.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke