Stolica: "Jedva čekamo duel sa Metalcem"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.12.2016.
13:43
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Trener fudbalera Voždovca Ilija Stolica poručio je da su njegovi izabranici spremni za duel sa Metalcem i da jedva čekaju gostovanje pod Rudnikom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca arhivirali su poraz od Crvene zvezde i okrenuli se narednom prvenstvenom susretu koji ih u subotu očekuje u Gornjem Milanovcu.

"Kvalitetan protivnik je pred nama. Raduje nas činjenica da ćemo imati dobre uslove za igru u smislu i terena i fudbalskog ambijenta i odličnog protivnika" započeo je Ilija Stolica.

"Zmajevi" su od dolaska Ilije Stolice na kormilo upisali dve pobede, remi i poraz i trenutno zauzimaju jedanaestu poziciju na superligaškoj tabeli sa 21 osvojenim bodom.

"Iza nas imamo dosta pozitivnih rezultata, ekipa je u usponu forme. Spremni smo i jedva čekamo naš sledeći duel" istakao je šef stručnog štaba Voždovca.

Metalac je trenutno kotiran na devetoj poziciji superligaške tabele ali sa istim brojem bodova kao Voždovac, što znači da će duel pod Rudnikom predstavljati direktan okršaj za mesto na tabeli.

"U usponu smo forme i pored poraza hoćemo da se vratimo na stari kolosek. Imamo dobrog protivnika i dobar ambijent. Najbitnije je da ispoštujemo sve što se dogovorimo u svlačionici" nadovezao se Branislav Jovanović, fudbaler Voždovca.

Utakmica dvadesetog kola Superlige Srbije između Metalca i Voždovca igra se u subotu od 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke