Stojković nije na Zvezdinoj listi prioriteta

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.06.2016.
11:18
Izvor: Sportske.net

Desni bek Čukaričkog i novopečeni reprezentativac Crne Gore Filip Stojković definitivno ne spada među prioritete Crvene zvezde, što su potvrdili igračev agent i predsednik šampiona Srbije.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Šampion Srbije aktivno radi na dovođenju pojačanja za nastupajuću sezonu, a među prioritetima se nalazi i jedan od igrača Čukaričkog ali to nije desni bek Filip Stojković.

Momak koji je ponikao u Crvenoj zvezdi izrazio je želju da se vrati u matični klub ali transfer u redove šampiona Srbije nije toliko izvestan.

"Nisam siguran da je Filip toliko interesantan, kada je Čukarički u pitanju, naš prioritet je Pavlović" poruka je predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića.

Sa druge strane, Crvena zvezda bi mogla da proda Marka Petkovića Olimpijakosu i ukoliko se to dogodi onda bi priča oko dolaska Filipa Stojkovića ponovo postala aktuelna na šta ukazuju i reči menadžera prvotimca "Brđana".

"Zvezda ima igrača na poziciji desnog beka, sve dok je tako nema razloga da dolazi Stojković" ističe Stevan Miković za "Žurnal".

Crvena zvezda je do sada angažovala trojicu novih igrača, a više o daljim planovima po pitanju pojačanja mogli ste da čitate OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke