Stojković: "Čukarički može još bolje"

Autor: Beta Beta
sreda 06.01.2016.
12:40
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Filip Stojković rekao je danas da je zadovoljan prvim delom sezone, ali da njegova ekipa može još bolje u nastavku srpskog prvenstva.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Čukarički posle 22 kola Superlige zauzima drugo mesto na tabeli sa 37 bodova, 25 manje od vodeće Crvene zvezde, isto koliko i trećeplasirani Borac, a jednim više od Partizana, koji je četvrti.

"Zadovoljan sam. Mislim da Čukarički na polusezoni nikada nije bio tako visoko plasiran. Zasluženo smo na toj poziciji. Bilo je teško. Smatram da smo mogli još više bodova da osvojimo. Dobro je, ali se držim onog uvek može bolje. Trudim se da tako i bude", rekao je Stojković za klupski sajt.

Stojković je naveo da se trudio da odmori što više može nakon "žestokog ritma", mnogo utakmica i visokih očekivanja u prvom delu sezone.

"Sve to troši igrača", dodao je desni bek ekipe sa Banovog brda.

Fudbaleri Čukaričkog će se u nedelju okupiti pred početak priprema za nastavak sezone, a Stojković je počeo individualno da trenira 3. januara.

Stojković je naveo da će njegov tim imati dovoljno vremena da se spremi za proleće, iako očekuje promene u ekipi u zimskom prelaznom roku.

"Sve ekipe će doživeti veće ili manje promene sastava. Neće ni Čukarički biti izuzetak. Videćemo ko će da ostane i ko će da dođe. U svakom slučaju pred nama je mesec i po dana priprema. Odigraćemo i značajan broj prijateljskih mečeva. Dovoljno je to vremena da se kockice uklope i da tim bude spreman da izbori poziciju koja će nam i iduće sezone omogućiti da budemo učesnici u kvalifikacijama za Ligu Evrope", rekao je Stojković.

Čukarički će zimske pripreme obaviti na Kipru od 30. januara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke