Stojke - Za Srbiju uvek SRCE NA TEREN!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.10.2015.
13:21
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Prvi golman našeg nacionalnog tima uputio je poziv navijačima da večeras podrže ''Orlove'' protiv Portugala u Humskoj i poručio da će on i njegovi saigrači učiniti sve da u narednim kvalifikacijama izbore plasman na Mondijal u Rusiji.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Reprezentacije Srbije i Portugala večeras od 18 časova stavljaju tačku na svoja učešća u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Dok su Portugalci overili vizu za EURO, naših ''Orlova'' tamo neće biti, pa večerašnji duel u Humskoj neće imati takmičarski značaj.

Ipak, to ne znači da naši reprezentativci ne žele da se pobedom oproste od navijača do sledećeg kvalifikacionog ciklusa i potvrde onaj utisak koji su ostavili u četvrtak u Elbasanu protiv Albanije.

''U Albaniji smo se strašno istrošili, emotivno i fizički, ali to ne sme da nam bude alibi. Izginuli smo za Srbiju u Elbasanu, a tako će biti i ubuduće. Idemo na pobedu protiv Portugala'', poručio je golman Vladimir Stojković, a prenosi ''Alo''.

Posle večerašnjeg duela svi ćemo jedva čekati početak kvalifikacija za Mondijal u Rusiji, gde bi naš tim jednostavno ''morao'' da se nađe. U to uverava i Stojković.

''Zreliji smo za jedno iskustvo i sledeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji su naša ultra obaveza. Moramo u Rusiju!'', poručio je Stojković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidic NO.1
Sunday, 11.10.2015
15:31
avatar
РЕВОЛТ
Sunday, 11.10.2015
14:27
avatar
Sone88
Sunday, 11.10.2015
14:13

Pricajte sta god hocete za Stojketa ali zadnje tri god nas najbolji igrac. Sto dovoljno govori o nasoj igri

avatar
Sunday, 11.10.2015
13:37

Ne mogu da kažem da je bio najbolji na terenu jer nije imao previše posla ali je jedini koji je posao obavio bez greške.