Stojke otkrio ko je kriv - Hrvatski recept je rešenje?

Autor: Darko Mitrović
subota 07.05.2016.
11:27
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Naš najbolji golman zadovoljan zbog izbora Slavoljuba Muslina za novog selektora i uveren da će njegova ''čvrsta ruka'' pomoći reprezentaciji Srbije da se plasira na Mondijal.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Izbor Slavoljuba Muslina za novog selektora ''Orlova'' i dalje je glavna fudbalska tema u Srbiji, a voj stav na tu temu izneo je i Vladimir Stojković, prvi golman našeg nacionalnog tima.

On je u izjavi ''Informeru'' izrazio nadu da je Muslin pravi izbor, uporedivši ga sa nekadašnjim selektorima Ilijom Petkovićem i Radomirom Antićem.

''Kada se osvrnem, setim se da smo na velika takmičenja išli sa Petkom, koji je voleo takozvanu beton organizaciju, i sa Antićem, koji je isto bio među strožima. Muslin je poznat po disciplini, a to je ono što nam treba'', smatra Stojković.

Iz ovoga se može zaključiti da je Radovan Ćurčić bio previše blag prema ''Orlovima'', a Stojković ne krije da reprezentativci nisu imali odnos prema obavezama kakav je trebalo da bude.

''Mi fudbaleri smo sami krivi što reprezentacija nema rezultata. Problem je u našem odnosu prema timu'', potvrdio je Stojković.

Dakle, Muslin će morati da uspostavi ''gvozdenu disciplinu'' u našem nacionalnom timu, a kada je u pitanju plasman na Mondijal, Stojković i ne sumnja u uspeh. S tim u vezi, on je naveo primer reprezentacije Hrvatske, koja takođe ne impresionira igrama, ali ostvaruje mnogo bolje rezultate.

Stojković zna i zbog čega je to tako.

''Treba da vratimo 'hemiju' u tim. Vidite Hrvate. Šta oni kao igraju prelep fudbal? Ne, uspešni su zbog želje za uspehom koju pokazuju u nacionalnom timu. To nama nedostaje...'', izjavio je Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Legenda JSD
Saturday, 07.05.2016
13:00

Sklonite Stojkovica sa gola, pa da nam mozda i krene. Kad nam je takva osoba na golu, nije ni cudo sto nas nece i sto ne mozemo ni Estoniju da pobedimo. Moramo prvo sebe da volimo i postujemo, da bi nas drugi postovali. Stojkovic nam igra, a neko kao Tadic, koji je medju boljim asistentima PL, koji ima odlican pas i za nase uslove sjajnu tehniku, mora da sedi cekajuci neka bolja vremena u repki. E moja Srbijo. Nadam se da ce Muslin dovesti repku u red, i da ce u njoj igrati ljudi koji to zasluzuju i po igrackom, ali i po ljudksim kvaklitetima.

avatar
McMilan
Saturday, 07.05.2016
14:40

evo sve vam se ispunilo, predsednik FSS, selekor repke sve su Zvezdasi, igrace se samo u Rupi, i neka samo igraju igraci Zvezdasi ima bog da nas vidi, milina bozija.

avatar
Legenda JSD
Sunday, 08.05.2016
13:39

Tacno tako. Nema srecnijeg dana za mene od ovog :)

avatar
disqus_n6oU6Gbe9n
Saturday, 07.05.2016
15:47

Uporedjujes golmana i veznog? Koliko god bili ogorceni na Stojkovica on nas najvise od svih.

avatar
Burazer
Saturday, 07.05.2016
11:34

Ма само да нам крене !