Stojke otkrio gde je slavio trijumf nad Austrijom!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.10.2016.
12:48
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković otkrio je javnosti gde je završio nakon trijumfa nad Austrijom i kako je proslavio taj uspeh.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju je upisala drugu pobedu u sklopu kvalifikacija za Mundijal u Rusiji, a golman Vladimir Stojković bio je jedan od najboljih pojedinaca na terenu.

Čuvar mreže nekadašnjeg šampiona Evrope Notingem Foresta vratio se među stative u Kišinjevu, a novina u Beogradu bila je ta što sa tribina nije bilo zvužduka već je dobio aplauz podrške o čemu ste mogli da čitate OVDE!

"Prilikom intervencija mi je kroz glavu prolazilo samo to da branim za Srbiju. Mnogo mi znači i to što sa tribina nije bilo zvižduka jer sve treba da se zaboravi kada nastupamo za reprezentaciju" rekao je Stojković za "Blic".

Srbija je posle mnogo godina dobila obe utakmice u oktobarskom terminu kvlifikacija ali Vladimir Stojković nije "partijao" već je pobede nad Moldavijom i Austrijom proslavio u krugu porodice.

"Pobedu sam proslavio sa ženom u krevetu" priznao je popularni Stojke.

Posebnu pažnju nakon meča sa Austrijom privukla je i konverzacija Marka Arnautovića i Vladimira Stojkovića. Šta je Stojke rekao Marku mogli ste da pročitate OVDE, ali je bilo još nečega što će ostati tajna.

"Mnogo puta sam dobacivao Arnautu i pred kraj utakmice sam mu rekao da se malo smiri, što je on i otkrio. Naravno, na celom duelu sam mu pričao sve u pozitivnom tonu. Ostaće tajna šta sam mu tačno rekao" zaključio je Stojković.

Narednu utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo Srbija igra u Kardifu 12. novembra protiv selekcije Velsa, što će biti prilika da Vladimir Stojković upiše jubilarni 70. nastup u dresu sa državnim grbom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke