Stojke očekivao ''prljavu'' utakmicu

Autor: Beta Beta
nedelja 27.08.2017.
22:41
Izvor: Beta

Ipak, zadovoljan je posle svega.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Golman fudbalskog kluba Partizan Vladimir Stojković rekao je da veruje da su i Crvena zvezda i njegova ekipa zadovoljni nerešenim rezultatom na večerašnjem derbiju. 

"Očekivali smo jednu 'prljavu' utakmicu, pogotovo posle ulaska u Ligu Evrope gde smo i mi i oni ispražnjeni. Bilo je za očekivati, fajterska utakmica. Završilo se dobro i za nas i za njih", rekao je Stojković novinarima posle meča.

Partizan i Crvena zvezda igrali su večeras nerešeno bez golova u sedmom kolu Super lige Srbije.

"Mi smo došli u šest ujutru u petak, bili smo iscrpljeni...  Loš teren takođe je uticao na našu igru. Ne znaš kako će lopta da odskoči. I za njih i za nas je ovo dobrar rezultat", rekao je Stojković.

Stojković je bio jedan od najboljih igrača Partizana, pošto je u par navrata sačuvao svoj gol.

"Odbrana je učinak cele ekipe, odbrana se igra od napada. Ja sam tu da pomognem kad treba, nisam ja jedini tu", rekao je golman Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CELAVI DRVOSECA
Sunday, 27.08.2017
23:20

Naravno da ste bili iscrpljeni od puta za razliku od uprave koja je isla elitnim avionom. Svaka cast onome ko je smatrao da je cekiranje na aerodromu bas toliki problem i onome ko se setio da jos date i krv?! Stojke, hvala ti!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 28.08.2017
13:59

Krv bi trebali da daju sd u reprezentativni pauzi, ne verujem, da je baš ovakva potreba bila za njom.

avatar
CELAVI DRVOSECA
Monday, 28.08.2017
17:44

Krv SU trebali da daju u ovoj pauzi. Naravno da nije bilo potrebe jer je rec o tridesetak ljudi na obe strane (ako ne i manje), ipak je Beograd milionski grad...

avatar
mlk
Sunday, 27.08.2017
22:55

Btavo majstore, ma mogu samo da te mrze i ne mogu gol da ti daju i ostani do kraja karijere u Partizanu treba da te plate koliko zines i nema golova u nasoj mrezi!

avatar
Amar Zornic
Sunday, 27.08.2017
22:47

Raduje Stojketova dobra forma , derbi uzas ispod svih ocekivania i odmah moze da ide pod tepih . Samo da ne usledi egzodus nasih i vasih igraca , a ko je gledao najavu derbija mogao je videti da se na neki nacin Bosko Jankovic otvoreno nudi zvezdi