Stojke objasnio šta mu se dešava u Notingemu, ništa od povratka u Partizan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.03.2017.
10:30
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Uoči predstojeće utakmice koju reprezentacija Srbije igra protiv Gruzije u kvalifikacijama za Mondijal, Vladimir Stojković ne može se pohvaliti svojom formom u Notingem Forestu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, Stojković je do kraja prošle godine bio standardan u Notingem Forestu, ali je posle slabije partije protiv Njukasla (3:1) preseljen na klupu. Međutim, odnedavno ga nema ni među rezervama!

O čemu se tu radi, Stojković je objasnio u izjavi za ''Alo'' i utisak je da se do kraja sezone teško može očekivati neka bitnija promena njegovog statusa.

''U Notingem Forestu je situacija malo čudna. Mene su u engleski klub doveli predsednik Evangelos Marinakis, koji je želeo da kupi klub, i francuski trener Filip Montanir. Kada Marinakis nije uspeo da kupi Forest, trener Filip i ja smo ostali na preživljavanju.

Potom je on smenjen u martu, a na njegovo mesto postavljen je engleski stručnjak Mark Verburton, koji je bukvalno sklonio u stranu sedam startera. Mene su neko vreme na golu 'čuvale' dobre odbrane, a u ovakvoj situaciji videćemo dokle će ići'',
izjavio je popularni Stojke.

Ipak, bez obzira na sve, on tvrdi da je ''u odličnoj formi'' i jedva čeka da stane na gol protiv Gruzije, mada mnogi očekuju da ovoga puta prednost dobije Predrag Rajković.

Bilo kako bilo, on je uveren u povoljan ishod meča u Gruziji i nastavak uspešnog pohoda našeg tima u borbi za plasman na Mondijal.

''Ukoliko ih ne savladamo, bio bi to veliki neuspeh ove selekcije, zato je naša obaveza da maksimalno koncentrisano istrčimo na teren u Tbilisiju i da osvojimo tri boda'', jasan je Stojković.

Ono što je neizvesno u ovom trenutku kada je Stojković u pitanju, jeste gde će nastupati sledeće sezone. Jedno je sigurno - u Partizan se neće vraćati, iako crno-belima želi da osvoje titulu u trci sa Zvezdom.

''Od prelaska u Partizan nema ništa. Kad god me presele u nekom klubu na klupu, svi me momentalno povezuju sa crno-belima. Pratim Partizan koliko mi obaveze dozvoljavaju i voleo bih da se okite titulom i Kupom. Ne mislim da Crvena zvezda ima nedostižnu prednost, jer će se uskoro tih šest poena razlike prepoloviti na tri, a onda prvenstvena trka tek počinje'', zaključio je Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BRAT IGI
Thursday, 23.03.2017
13:59

stojkovicu stojkovicu neki ti i dalje zele ono famoznu srecu znas oni tamo

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 22.03.2017
16:43

Onda tek pocinje:-D Ako nisi ni za klupu Notingem Foresta, vala nisi vise ni za nas.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 22.03.2017
17:17

Čovek je odlično igrao protiv Austrije...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 23.03.2017
16:12

Znam, imao si svadbu, zato sam još jednom ponovio, da nas je u nekoliko momenata spasio, inače bi već završili kvalifikacije, a moraš da priznaš da čovek u repki uvek brani na zavidnom nivou (osim utakmica protiv Australije).

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 22.03.2017
18:41

Mislim da sam ti vec napisao da nisam gledao:-D Trebao je ove zime da dodje, sad je vec prosao voz.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Wednesday, 22.03.2017
16:39

Budi zadovoljan i kao rezerva. Ne znam kako ocekujes da branis u repki, a nisi standardan u svom klubu? Samoreklamises se da si u odlicnoj formi, kako te nije sramota!

avatar
pfc
Wednesday, 22.03.2017
23:23

Sta je to repka. Jel to neka rec iz zemlje u kojoj je navodno osnovan Partizan. U Srbiji se to zove reprezentacija.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Wednesday, 22.03.2017
23:59

Hvala na ispravci. Ja sam inace iz Makedonije, upotrebio sam tu rec kao skracenicu, bez namere da ikoga uvredim ili favorizujem. Izvini ako si se osetio uvredjen. Sto se tice osnovanja Partizana, nikad nisam povezivao ovaj klub sa Hrvatskom, kao sto neki to rade.

avatar
CZYNWA
Wednesday, 22.03.2017
14:23

Covjek gdje god dodje pravi neki problem, kad se samo sjetim kako je branio u Sportingu, mogao je napraviti zavidnu karijeru. Ali sto se tice reprezentacije uvijek je bio na zavidnom nivou i dok god dobro brani, neka ga.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 22.03.2017
17:18

Upravo tako, za reprezentaciju je dosta puta skidao nemoguće, naš najbolji golman u poslednjih 11 godina.

avatar
bulaja23
Wednesday, 22.03.2017
12:12

Ne razumem šta će čovek u reprezentaciji, ako u klubu nije video teren više od mesec dana?