Stojke nema dilemu - Protiv Gruzije dovoljan i 'minimalac'

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.03.2017.
10:57
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković smatra da bi pobeda minimalnim rezultatom u Tbilisiju predstavljala uspeh i odličanu uvertiru za odlučujuće utakmice.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Nedelju dana ostalo je do prve takmičarske utakmice reprezentacije Srbije u 2017. godini, a duel u Tbilisiju mogao bi da ima ključan značaj za aspiracije "Orlova" u kvalifikacijama za Mundijal.

Posle četiri odigrane utakmice Srbija zauzima drugo mesto u Grupi D sa osam osvojenih bodova, pa se u datom momentu razmišlja isključivo o trijumfu nad selekcijom Gruzije.

"Mora da se pobedi, 1:0 i kraj priče. Nebitni su utisak i priča o igri, važan je i pamtiće se samo rezultat" rezonuje reprezentativni čuvar mreže Vladimir Stojković.

Gruzija je u Kardifu bila blizu pobede, a na kraju je odnela bod. Dovoljno da "Orlovi" shvate šta ih čeka u Tbilisiju.

"Oni su kao ozbiljni vojnici, ima ih svuda po terenu, ali, moramo da pobedimo. Sa tri boda iz Gruzije i pobedom nad Velsom kod kuće, približićemo se cilju" poručuje Stojković.

Utakmica 5. kola kvalifikacija za Mundijal u Rusiji između selekcija Gruzije i Srbije zakazana je za 24. mart, a selektor će okupiti igrače 20. marta u Staroj Pazovi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Thursday, 16.03.2017
20:34

Uvalite im vi ko na pocetku, lako cemo posle mi da im damo jos jedan, dva. Bice problema ako na vreme damo go.