Stojke je ''broj 1'', Rajko neka čeka!

Autor: Beta Beta
nedelja 06.09.2015.
20:06
Izvor: Beta

Uoči prijateljskog meča sa Francuskom, selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić je otklonio dilemu o kojoj se spekulisalo u javnosti prethodnih dana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Selektor srpskih fudbalera Radovan Ćurčić rekao je danas da je Vladimir Stojković prva opcija na poziciji golmana, dok za Predraga Rajkovića ima vremena.

"Stojković nije tu zbog bivših zasluga, već trenutne forme. Očigledno je da je Stojković opcija broj jedan, to je pokazao i na susretu sa Jermenijom, ali ne odričem se Rajkovića. Rajković sasvim ravnopravno konkuriše i videćemo kako će to funkcionisati u naredenom periodu. On će dobiti šansu", rekao je Ćurčić novinarima u Bordou.

Ćurčić je kazao da obojica "sve dobro znaju" i da ne postoji nikakva "korektnost ili nekorektnost" u tom slučaju.

Selektor je dodao i da je dobro to što Srbija ima "tri dobra golmana", jer je uz Stojkovića i Rajkovića tu i Željko Brkić.

Novinare je zanimalo da li se Stojković plaši da ga Rajković ne zameni na mestu prvog golmana reprezentacije, kao što je Stojković 2006. uoči Svetskog prvenstva u Nemačkoj zamenio do tada standardnog Dragoslava Jevrića.

Vladimir Stojković je kazao da i ne pomišlja da tako nešto može da se dogodi.

"Ne pomišljam da će se nešto tako desiti jer sam u godinama u kojima se osećam najbolje i mogu najviše da pružim. Mogu za sebe da kažem da sam u poslednje dve godine počeo da branim, do tada je sve bilo 50-50. Ne vidim zašto bih se bojao tih stvari", kazao je Stojković.

Reprezentacija Srbije će sutra od 20.45 u Bordou igrati prijateljsku utakmicu protiv Francuske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pepe.zvezdas
Monday, 07.09.2015
00:00

Pa cela Serbija vidi a da ne nabrajam nas iz Diaspore ko pravi ko diriguje Reprezentacij neka barem se vide Rezultati vec 5-6 godina ,iduci put neka Bratstvo i Jedinstvo prave Reprezentaciju to jest C Zvezda Partizan Voivodina Rad , Radnicki O F K po dva igraca naivise tri iz nasih Timova a ove Karagiceve i Menagerske Igrace dosta su nas Nervirali i Pokazali Narodu ..

avatar
Don Silvio
Sunday, 06.09.2015
23:05

Nevjerovatno ali samo kod nas. Kvalifikacije vise nemaju nikakav znacaj i treba pustiti Rajkovica da stece neophodno iskustvo jer je on nasa buducnost a ne ovaj posjecen oroz. Ajd da se borimo za odlazak pa da covek i podrzi ovaku izjavu al posjeceni oroz i u zivotnoj formi nije bolji od Rajkovica

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 07.09.2015
14:27

Pa realno nam je Stojković u ovim kvalifikacijama najbolji igrač

avatar
Don Silvio
Monday, 07.09.2015
21:22

Kad je on najbolji mozes misliti kakvi su ostali nije ni cudo sto smo bili u minusu par bodova i sad imamo 1 boda

avatar
Колатерална Штета
Monday, 07.09.2015
15:40

Da nije igrao za Partizan, a pre toga za Crvenu Zvezdu, mozda bi ti bio objektivan, ovako si suvise subjektivan i ne znam zasto ne mozes realno da sagledas situaciju kao sto ja mislim da je trenutno Stojkovic bolji, ali isto tako mislim da ce u roku od 2-3 godine Rajkovic biti neuporedivo bolji golman od Stojkovica, pa vama je Rajkovic bio drugi golman jednu godinu, onda za godinu dana posle toga je odmah najbolji i neprikosnoven

avatar
Damir85
Sunday, 06.09.2015
22:55

Po cemu je Stojkovic bolji golman? Neka brani Rajko, da stekne iskustvo. Bolji je od Stojkovica a i nemamo vise sta rezultatski da gubimo.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 06.09.2015
21:12

slazem se sa selektorom

avatar
Robert Lewandowski 9
Sunday, 06.09.2015
21:06

Rajkovic > Stojkovic

avatar
Baxter Stockman
Sunday, 06.09.2015
20:37

TI si prvi golman Vladimire... Rajkovica u mladu reprezentaciju da brani i od sledecih kvalifikacija postepeno ga uvoditi i rotirarati sa Stojkovicem.