Stojiljković Bragin do 2019.

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.08.2015.
10:12
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Dosadašnji napadač Čukaričkog kompletirao je transfer u portugalsku Bragu stavljanjem parafa na petogodišnji ugovor.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Srpski fudbaler Nikola Stojiljković karijeru će nastaviti u portugalskoj Bragi koja je od Čukaričkog otkupila ugovor mladog napadača.

"Prezadovoljan sam dolaskom u klub kakav je Braga. Mislim da je to pravi klub za nastavak moje karijere i da mogu mnogo da napredujem. Imaju visoke ciljeve u domaćem prvenstvu i Ligi Evrope što mi se jako dopada" rekao je Stojiljković.

Momak koji se tokom leta nalazio na meti nekoliko klubova sa 'Dalekog istoka' ali i Crvene zvezde u petak je prošao medicinske preglede u Bragi i potpisao ugovor na pet godina.

"Stadion je prelep, specifičan, jedva čekam da izađem na teren i pokažem svoj kvalitet. Zahvalio bih se svima u Čukaričkom na svemu što sam doživeo u proteklom periodu i klub sa Banovog brda će mi uvek ostati u lepoj uspomeni" poručio je Stojiljković.

Bivši fudbaler Partizana, Rada i Čukaričkog u Bragi je zadužio dres sa brojem 19 a "Brđani" su na taj način kompletirali još jedan unosan transfer pošto je pre Stojiljkovića prodat i Rajko Brežančić koji je prešao u AZ Alkmar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke