Stojanović spreman za Niš

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.02.2015.
16:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Januarsko pojačanje Crvene zvezde Saša Stojanović biće spreman za nastup u duelu prvog prolećnog kola sa Radničkim iz Niša.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Stručni štab aktuelnog šampiona Srbije lagano priprema ekipu za prvi takmičarski meč u 2015. godini a dobre vesti stigle su u sredu iz klupske ambulante.

Iskusni vezni fudbaler Saša Stojanović uspešno se oporavio od povrede primicača zadobijene u završnici priprema u Antaliji. Nakon dva odrađena treninga jasno je da je povreda sanirana i da će Stojanović biti spreman da nastupi protiv Radničkog u Nišu.

"Juče sam se priključio timu i odradio trening, a danas sam takođe bez problema odradio jutarnji, a čeka nas još jedan popodne. Sve je u redu, i mislim da ću biti na raspolaganju treneru za prvo prolećno kolo" kazao je Stojanović.

Zvezdino januarsko pojačanje poniklo je u Radničkom iz Niša ali predstojeći duel sa matičnim klubom ne doživljava previše emotivno.

"Znam kako razmišljaju kada im dolaze najveći klubovi i sigurno će biti teška utakmica. Očekujem pun stadion, možda će biti malo problema zbog pomerenog termina, ali siguran sam da će biti ljudi i da nam predstoji veoma teška utakmica" dodao je Stojanović.

Utakmica Radnički Niš - Crvena zvezda primarno je bila zakazana za subotu 21. februar ali je zbog košarkaškog "Kupa Radovija Koraća" odložena za ponedeljak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke