Stojanović: "Prvi meč jako važan za Zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.06.2015.
18:09
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener pod čijim je kormilom ekipa Crvene zvezde prekinula dominaciju Partizana i vratila titulu na "Marakanu" smatra da će crveno-beli na startu kvalifikacija za LE morati da naprave dobar rezultat u prvoj utakmici.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović u četvrtak je imao priliku da na delu vidi tim koji je vodio u sezoni 2013/2014 pošto je prisustvovao duelu crveno-belih i Karpata.

"Srećan sam što je Zvezda završila ovaj deo priprema sa još jednom pobedom, i da sa dobrom atmosferom očekuje meč u četvrtak. Bilo je dosta golova i na dobrom su putu da naprave ono što svi želimo" prokomentarisao je Stojanović.

Slovenački stručnjak dao je svoj sud o predstojećem dvomeču sa Kairatom koji crveno-bele očekuje u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Nimalo jednostavan protvnik... Važna je ta prva utakmica koja se igra kod nas na Marakani, znamo kakva je tu atmosfera i već tu može dosta dobar posao da se napravi" ističe Stojanović.

Nekadašnji trener Crvene zvezde trenutno je bez angažmana pošto je tokom proleća napustio Lirs koji je kasnije ispao iz belgijske Župiler Lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 26.06.2015
19:48

Svi dobro znamo kako je on osvojio titulu!

avatar
Zvezdas od rodjenja
Friday, 26.06.2015
21:29

A jel znate kako je Partizan osvojio sest titula za redom?

avatar
Zvezdas od rodjenja
Saturday, 27.06.2015
07:52

AEL znate kako je partizan osvojio 6?

avatar
Marko Kralj
Friday, 26.06.2015
18:36

Ljudi kakav Kairat??? Gazimo ih lagano u obe tekme..