Stojanović: "Pauza u pogrešno vreme"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.12.2016.
14:40
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Najbolji strelac fudbalskog kluba Voždovac Jovan Stojanović smatra da je pauza u domaćem šampionatu došla u lošem trenutku za "Zmajeve" koji su u samoj završnici jesenjeg dela sezone ušli u pravi ritam.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Voždovac završio je jesenji deo sezone na devetom mestu superligaške tabele sa 27 osvojenih bodova od kojih je veći deo osvojen u završnici jesenjeg dela šampionata.

Najbolji strelac ekipe Jovan Stojanović ističe da je zimska pauza usledila u lošem trenutku za "Zmajeve" jer je sa novim trenerom na čelu ekipa ušla u pravi ritam.

"Uspeli smo u poslednjim mečevima da uhvatimo priključak za plej-of. Cilj nam je da uđemo u prvih osam i nakon četiri pobede iz poslednjih šest utakmica smo u dobrom naletu bili. Šteta što je naišla pauza, jer mislim da bismo još više uspeli da se približimo očekivanom cilju" kaže Stojanović.

Jovan Stojanović je do poslednjih sekundi vodio bitku za prvo mesto na listi strelaca. Deset golova u prvenstvu i jedan u kupu, uz dve asistencije su učinak najboljeg strelca "Zmajeva" jesenas.

"Ambicije za prvim mestom i dalje postoje, voleo bih da nastavim sa dobrim partijama pre svega, a rezultati će sigurno doći. Želim da nastavimo sa dobrim igrama, ali i da izborimo plej-of" dodao je Stojanović.

Ekipa Ilije Stolice nastavlja sezonu duelom sa Napretkom 18. februara naredne godine, a pre toga će biti obavljene zimske pripreme u Beogradu i Antaliji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke