Stojanović: "Na -2 veći pritisak"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.03.2015.
17:45
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Saša Stojanović tvrdi da će nakon smanjenja bodovnog zaostatka za "večitim rivalom" pritisak na ekipu biti još veći a utakmica u Novom Pazaru jedna od ključnih u borbi za titulu.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde dobrano su se namučili u duelu sa kruševačkim Napretkom ali su "minimalcem" smanjili zaostatak za "večitim rivalom" koji posle remija crno-belih na Banovom Brdu iznosi samo dva boda.

Kada je zimus dolazio na "Marakanu" iskusni Saša Stojanović smatrao je da pritisak ne može da bude veći ali je posle pet takmičarskih kola u prolećnom delu sezone promenio mišljenje.

"Kada sam dolazio, mislio sam da će veći pritisak biti na -6, ali prevario sam se. Lepo je smanjiti zaostatak na samo dva boda, ali sada je i pritisak još veći. Sa druge strane, i našem rivalu je sada veći pritisak, sve je to normalno u fudbalu" ističe Stojanović.

Nakon dvadeset takmičarskih kola Partizan zauzima lidersku poziciju na tabeli sa 47 bodova, dok crveno-beli sada imaju svega dva boda manje.

Posle pauze u šampionatu izazvane obavezama nacionalnih timova Zvezda će na megdan Novom Pazaru što Saša Stojanović potencijalno vidi kao prelomni trenutak u borbi za titulu.

"Mislim da je naredna utakmica protiv Novog Pazara jedna od ključnih na proleće. To je 'vruć' teren, Novi Pazar retko gubi bodove kod kuće, ali mislim da će nam biti nešto lakše zbog toga što neće biti publike" objašnjava Stojanović.

Duel u Novom Pazaru zakazan je za 4. april a publici neće biti omogućen dolazak na stadion zbog suspenzije pod kojom se nalazi organizator utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke