Stojanović: "Grofu želim da obori moj rekord"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.11.2015.
22:12
Izvor: Sportske.net

Slovenački trener Slaviša Stojanović poručio je Miodragu Božoviću da ne bi imao ništa protiv ukoliko bi se crnogorski stručnjak izjednačio sa njim po broju uzastopnih pobeda.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju igraju svoj meč 18. kola domaćeg šampionata što će biti prilika da crveno-beli upišu petnaestu uzastopnu pobedu u Superligi.

Ukoliko lider na tabeli savlada Radnički iz Niša, Miodrag Božović će izjednačiti rekord Slaviše Stojanovića koji je krajem 2013. i početkom 2014. godine nanizao 15 pobeda sa Zvezdom u domaćem šampionatu.

"Ja mu to zaista želim, ali mnogo važnije od tih brojki, rekorda, jeste da ide pravim putem ka tituli i da igra dobar fudbal koji publika ume da ceni" kazao je za "Novosti" Slaviša Stojanović.

Zvezdin pobedonosni niz traje od petog kola kada je savladan Voždovac a pobede su crveno-belima omogućile veliku bodovnu prednost koja nikako ne bi smela da bude prokockana.

"Zvezdina igra, rezultati, prednost... plod su dobre selekcije igrača i odličnog rada trenera Božovića. Napravljen je kvalitetan tim koji na terenu pokazuje od čega je satkan i krupnim koracima gazi ka željenom cilju" dodaje Stojanović.

Do kraja jesenjeg dela sezone Crvenu zvezdu očekuje pet duela u Superligi i okršaj sa Borcem u okviru 1/8 finala nacionalnog Kupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 22.11.2015
12:30

Обориће он твој рекорд. Не брини, Славе :-) А реално, има много бољи тим него твој што је био.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 22.11.2015
10:33

A ja mu zelim da obori rekord i Muslina Slavoljuba.