Stižu "Petlovi", u Humskoj proba pred spektakl!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.09.2014.
10:57
Izvor: Sportske.net

Ljubitelji fudbala u Srbiji, posebno oni koji navijaju za Partizan, u četvrtak će imati čast da u Humskoj gledaju jedan od najkvalitetnijih engleskih klubova. Ekspedicija Totenhema danas stiže u Beograd a na stadionu Partizana zakazana je generalna proba

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Nakon godinu dana pauze u Humskoj će se u četvrtak ponovo igrati utakmica grupne faze Lige Evrope a ime Partizanovog protivnika garantuje spektakl.

Klub koji ima kvalitet za igranje u Ligi šampiona dolazi u goste Partizanu koji je uz mnogo poteškoća na kraju stigao do plasmana u grupnu fazu Lige Evrope.

Na stadionu u Humskoj sve je spremno za sutrašnji duel sa Totenhemom a tokom dana će biti izvedena generalna proba uobičajene ceremonije pre početka utakmice. Mušema na centru terena, obeležja UEFA i Lige Evrope, himna pomenutog takmičenja, sve mora da bude na svom mestu i da funkcioniše kao švajcarski sat.

Ekspedicija londonskog kluba u Beograd bi trebalo da sleti oko 15 časova nakon čega sledi odlazak u hotel "Hajat" a potom večernji trening u vreme odigravanja utakmice.

Interesantno je da iz Totenhema nisu tražili posebne uslove kada je smeštaj u pitanju a trener Mauricio Poketino održaće konferenciju za medije pred večerašnji trening.

Utakmica je zakazana za četvrtak od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke