Stižu još dve ponude za Rajkovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.08.2015.
10:56
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije dobiće u narednih sedam dana još dve ponude za najboljeg mladog golmana sveta nakon čega će biti jasnije da li se Predrag Rajković seli u Tursku, Englesku ili Nemačku.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda suočava se sa slatkim mukama kada je u pitanju Predrag Rajković, pošto će se pored Galatasaraja u trku za mladog golmana uključiti još jedan Nemački i Engleski klub.

U sredu smo preneli informaciju da je Galatasaraj spreman da ponudi tri miliona evra i da će ta ponuda stići na stadion "Rajko Mitić" u danima koji slede. Posrednik u tim pregovorima nije menadžer mladog golmana pa shodno tome Zoran Stojadinović nema uvid u finansijske odredbe i detalje ponude koja će stići iz Istanbula.

"Znam da postoji određena priča sa Galatasarajem, ali nisam dovoljno upoznat pošto ne posredujem u pregovorima između dva kluba. Zastupam samo interes igrača, a za sada moj klijent nije dobio konkretnu ponudu" objasnio je Stojadinović.

Bivši sportski direktor crveno-belih najavio je da će u narednih sedam dana na stadion "Rajko Mitić" doneti dve ponude klubova iz zapadne Evrope nakon čega će Crvena zvezda biti na potezu.

"Moje misli su okrenute na drugu stranu. Čelnicima Crvene zvezde u narednih sedam dana ću doneti dve konkretne ponude, a u pitanju su klubovi iz Nemačke i Engleske. Ukoliko turski šampion uspe da ispuni uslove i završi posao ostali ostaju praznih šaka" jasan je Stojadinović.

Najtrofejniji srpski klub spreman je da pusti Predraga Rajkovića za sumu od 3 miliona evra ali ostaje znak pitanja da li će ponude koje stižu iz Engleske i Nemačke biti tako unosne ili će Galatasaraj "pobediti konkurente" i pokupiti mladog golmana.

Jedno je sigurno, a to je za dnevni list "Sport" potvrdio i Zoran Stojadinović. O transferu Predraga Rajkovića odlučivaće isključivo Crvena zvezda, dok će mandžer mladog golmana imati zadatak da Predrag Rajković bude zadovoljan narednom stanicom u karijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leyton Orient
Thursday, 20.08.2015
16:17

Cudi me da ga vec nisu prodali iovako nemaju para za hleb a dovode svakojaka ispod prosecna pojacanja .... sramota od kluba definitivno

avatar
Wtf -26
Thursday, 20.08.2015
15:37

Za njega najbolje da ide u Bundes ligu tamo ce se najbolje razvijati, a nama da se vrati Bajko ;-)

avatar
Petar Petar
Thursday, 20.08.2015
14:02

Ovo ne znaci nista drugo nego da ce Zvezda da dovede bar jos dva igraca. Kako treba da dodje neko pusti se buva o odlasku Rajkovica, ili Grujica, ili Jovica. Mozda ovoga puta nije tako, ali meni se cini da je ovo vec vidjeno. Mislim da od odlaska nema nista, da su hteli da ga prodaju prodali bi ga jos pre dva meseca. Ovakvi tekstovi i najave im sluze cisto kao paravan za dovodjenje igraca za koje realno ne bi trebalo da imaju para jer kad se saberu plate svima koji su stigli godisnje debelo premasuju budzet koji imaju, plus par obestecenja koja su platili - nerealno je da imaju toliko novca kad nisu ni dinara zaradili od neke prodaje a po svim pisanjima sponzorstva sp..ali jos na kraju prosle sezone. Mozda gresim, ali mislim da je tako. Inace, za Rajka bi trebalo da se uzme neka fina parica, vredi...

avatar
NJRBOB
Thursday, 20.08.2015
13:52

3 Milionceta samo uz 30% od sledece prodaje... ma vise bih zeleo da se saceka jos...

avatar
aca_zdravkovic
Thursday, 20.08.2015
13:05

3 miliona evra za najboljeg golmana sveta do 20 god? Oni su ludi ako ga prodaju

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 20.08.2015
12:02

galata bi mu bila najbolja jaca je liga nego ova nasa a slabija je od engleske i nemacke...ne bi valjalo da odmah ode u te najjace lige i propadne...u galati plus daju sanse mladjim igracima...koliko je fudbalera iz srbije propalo tako sto odmah ode u neku jacu ligu i ne snadje se...prvo on treba da se navikne na evropski fudbal i na takmicenja u evropi

avatar
Zvezda_aa_YNWA
Thursday, 20.08.2015
11:48

Njega bi Mamic za 10m uvalio Barsi,Realu,Mancrsteru, a mi nismo sposobni ni pola od toga da uzmemo.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Thursday, 20.08.2015
13:52

Za 10 miliona mogu samo Liverpulu da ga uvale svako se redja na liverpul jadni

avatar
Amar Zo
Thursday, 20.08.2015
11:45

Samo nek pametno izabere , nzm o kojem Bundesligasu je rec ali oni su najbolji za mlade igrace

avatar
mungos
Thursday, 20.08.2015
11:33

Englezi bi svakako mogli da plate vise i od Svaba i od Turaka. nnAli Rajko treba da izabere sredinu gde ce odmah biti prvi golman.

avatar
mbczv
Thursday, 20.08.2015
11:02

Joooj sto nemamo po jednog Mamica u svakom fudbalskom klubu....

avatar
Loris Karius
Thursday, 20.08.2015
12:19

Ne pomaže u ovakvim slučajevima ni Mamić.Pošto i on da je na čelu kluba koji ovoliko duguje koliko duguje Zvezda ne bi mogao više od 4 do 5 miliona da izvuče.Kada stranci kupuju igrača prvo pogledaju da li je taj klub finansijski stabilan,da li je igrač zadovoljan i da li menadžeri imaju procenat kod tih ugovora.E pošto je Zvezda nažalost u takvoj situaciji kakvoj jeste 5 miliona je plafon i neki bedan procenat.Mamić na bi bolje mogao.

avatar
mbczv
Thursday, 20.08.2015
19:52

Ne slazem se u potpunosti sa tobom. Ako neki strani klub prepozna kvalitet on ce dati sve da uzme tog igraca, jeste da gledaju stanje tog kluba ali brate ne dajemo igraca za male pare i tacka. Postavis granicu, minimum i trazis procente. Dugo ce oni da vagaju ali kad se pojavi konkurencija onda ce da plate.

avatar
Revolt revolta
Thursday, 20.08.2015
14:49

komentar 100% pogodjen u metu