Stigle pohvale za "Delije"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.07.2015.
19:16
Izvor: Sportske.net

Ponašanje navijača Crvene zvezde na stadionu u Gornjem Milanovcu dobilo je visoku ocenu od čelnika Zajednice superligaša koji su primetili da nije bilo nikakvih incidenata.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda nije organizovano vodio navijače na meč sa Metalcem u Gornjem Milanovcu ali su "Delije" pokazale da u svojoj režiji mogu da naprave sjajnu atmosferu.

Direktor Zajednice Superlige Srbije Vladimir Bulatović konstatovao je da je atmosfera na stadionu u Gornjem Milanovcu bila sjajna i da je utakmica protekla bez incidenata.

"Moram da iskažem veliko zadovoljstvo organizacijom meča u Gornjem Milanovcu i da pohvalim Metalac, Crvenu zvezdu i posebno navijače beogradskog kluba. Iako im klub nije organizovao gostovanje, 'delije' su ispunile istočnu tribinu bez ijednog incidenta pre, za vreme i posle meča. Nadam se da će se ovaj trend nastaviti" rekao je Bulatović.

Očigledno je da bakljadu, uvrede na račun arbitra Glođovića i predsednika FSS Tomislava Karadžića ne spadaju u neke posebne prestupe pošto to u Zajednici nisu zamerili "Delijama".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
crveno beli
Wednesday, 29.07.2015
15:10

Vetar u ledja da ti daje,kada vetra nestane! nI u najtezim trenucima za nas klub,mi ne odustajemo! Imamo vise navijaca na gostovanjima nego bilo koji klub u JSL na domacem terenu.

avatar
Tuesday, 28.07.2015
20:23

Kako Delije nisu pravili incidente kad su prekinuli utakmicu (nije moglo da bude nastavljeno 2p) kada su ubacivali baklje na teren?!Bulatović je pokušao i da opravda 2p OFK 2:6 CZ, odlazi sa mesta direktora SL!!!