Stigle odlične vesti od selektora Sivića!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 14.11.2016.
15:31
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Mlada reprezentacija Srbije savladala je Norvešku u prvom meču baraža za Evropsko prvenstvo, pa drugi meč čekamo uz veliki optimizam.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Selekcija Srbije odnela je dva gola prednosti u odnosu na Norvešku, a selektor Srbije nada se novoj pobedi u Dramenu.

"Dobro je što smo tri dana pre meča došli u Dramen, pošto je promena klime evidentna i ogromna, mnogo je hladnije u odnosu na vreme u Beogradu. Osetili smo, takođe, novu podlogu i sve ovo nam pomaže da se aklimatizujemo i dobro spremimo za ono što nas očekuje u drugom meču sa Norveškom", rekao je selektor Srbije Tomislav Sivić.

Najavio je i promene u timu, posebno zbog činjenice da su svi u konkurenciji za meč.

"Momci su motivisani, jedva čekaju da počne utakmica. Oseća se tenzija, ulog je veliki i svi igrači rade zaista dobro, svako želi da se nametne. Biće nekih promena u timu a želja svih je da na pravi način završimo kvalifikacije i plasiramo se na Evropsko prvenstvo."

Selektor je istakao da naš tim mora da iskoristi mane koje imaju Norvežani.

"Biće ovo sasvim drugačiji meč, i oni i mi ćemo nešto da menjamo. Oni se nalaze pod pritiskom, a mi moramo da budemo opet pametni i iskoristimo neke mane koje smo videli u njihovoj selekciji. Želimo ponovo dobar rezultat i gol koji bi nam otvorio vrata evropskog šampionata u Poljskoj."

Stigla nam je i jedna sjajna vest, Sergej Milinković-Savić će biti spreman za meč protiv Norveške, kao i svi ostali koji su trenutno sa timom.

"Sergej Milinković – Savić je imao manje stomačne probleme, ali biće spreman, uostalom kao i drugi igrači koji su pred prvi meč bili pod upitnikom."

Nisu ovo jedine dobre vesti, izgleda da će biti dosta naših navijača na ovoj utakmici u Dramenu.

"Imamo neke signale da će biti dosta naših ljudi i to nas naravno raduje, a na nama je da izađemo sa terena sa pozitivnim rezultatom i uspešno okončamo put do Poljske", završio je selektor naše mlade reprezentacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Ilic_fb
Tuesday, 15.11.2016
02:32

HOĆE LI STIĆI KAMION SA DRVIMA ŠTO NISI PRODAO ISPRED JNA, NESREĆO SELEKTORSKA. NA ŠTA J SPAO FUDBAL U SRBIJI ! STRAŠNO!

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 14.11.2016
16:33

Kupio je dopunu:-D