Stigla nova ponuda za Donalda, ali Zvezda smislila kako da ga zadrži?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 28.08.2017.
17:30
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Biće napeto na Marakani u finišu prelaznog roka.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Mičel Donald, je uz Ričmonda Boaćija, igrač koji bi mogao da napusti Crvenu zvezdu do kraja prelaznog roka.

Crveno-beli nameravaju da zadrže obojicu, ali je pitanje da li će uspeti, pošto ponude stižu sa svih strana.

Najnovija koju je Donald dobio je od turskog Kajzerija, ali nije poznato koliko novca nude Turci.

Ipak, ono što je važno je da i Zvezda ima ponudu za njega, pošto je spremna da mu poveća platu na 360.000 evra godišnje, što je otprilike za trećinu više nego što je primao do sada.

Međutim, i u ovoj priči, kao i kod Boaćija, mnogo će da zavisi od igrača. Ukoliko bude insistirao na transferu, postoji dogovor od juna da se i realizuje, prenosi Žurnal.

Podsteimo, Donald ima ugovor sa ZVezdom do narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
barbaroga
Tuesday, 29.08.2017
09:21

360K evrica .... pa bato, nisu to male pare .... sa takvim ugovorima Zvezda i Partizan moraju svake godine da igraju grupnu fazu LE .... Tolike ili vece ugovore imaju samo fudbaleri u ovih 5 najjacih liga ......... tako da .... rekao bih da pare nisu problem, problem je los rad u nasim klubovima .... budimo realni, da su Zvezda i Partizan privatizovani igrali bi svake godine bar malo znacajniju ulogu u Evropi a ne bi jednom u 5 ili 10 godina slavili ulazak u grupu LE ... a siguran sam da ima zainteresovanih investitora, ima milijardera po svetu koliko hoces, ne znaju sta ce sa parama, uloziti 100 miliona u nase najbolje klubove za njih ne bi bilo nista ... kad je mogao ovaj Rus da ulozi pare u Vardar ne vidim nijedan razlog da neko slican ne ulozi u Zvezdu i Partizan ... ali naravno, svi mi znamo zasto nema volje da se klubovi privatizuju .... lepo je sedeti u upravnim odborima i mlatiti pare od transfera a dugove, naravno, pokriva drzava, tj. ukratko, najbolji moguci posao, zaradu uzimas sebi a gubitke socijalizujes, tj. prenosis na drzavu .... pored toga, tu su i ovi profesionalni navijaci koji zamisljaju da je klub njihov ... tako da ... nadam se da ce jednog dana doci neka vlast koja ce da rascisti stvari i da Zvezdu i Partizan izvedu na trziste, a to se za razliku od kosarke moze, jer u fudbalu se vrte velike pare i klubovi mogu vrlo lako da zive bez pomoci drzave.

avatar
BODJA
Tuesday, 29.08.2017
02:25

Ovaj covek i Kanga prosto moraju da ostanu u Zvezdi... I vama treba mozda jos jedno ili dva pojacanja pa da ciljate prolaz dalje... Nikad nisam mislio da cu ovo reci ali srecno Zvezdo pa da se vidimo negde u polufinalu LE :)

avatar
Manisred
Tuesday, 29.08.2017
01:23

Donald potpisuje za najveci klub na ovim prostorima Partizan, proverena informacija.nnTo je ta bomba o kojoj je Ilijev pricao ;)

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 29.08.2017
00:18

Donald odlazi sigurno. Le Talek ostaje, njega mozemo iskoristiti u vezi i na poziciji stopera, a nazad imamo Frimponga i Babica u paru sa Savicem. Donaldovo mesto poziciono moze da se pokrije imamo takav roster, ali svakako da ce debelo faliti na terenu...

avatar
Monday, 28.08.2017
20:27

Zadržte ovaj tim kako znate i umete...makar do zime.A onda što se mene tiče od tih para naći dostojne zamene jer ako Juve nudi 6.000.000 za Račića plus 4.000.000 za Boaćija te za Donalda i Kangu,to je između 15-20.000.000 sigurno...za te pare može da se vrati dobar deo duga,plus kupiti 4-5 fantastičnih igrača i još da Terza i ostali podele pare među sobom.

avatar
MarkoSi
Monday, 28.08.2017
20:00

Donald je duša ovog tima Zvezde. Igrač koji svojim znanjem i staloženošću drži sredinu terena. Odnos Donaldove cene i kvaliteta je zaista odličan i teško da za te novce Zvezda može dovesti odgovarajuću zamenu. Donald je nešto poput Kastilja.

avatar
сочинитељ
Monday, 28.08.2017
21:56

за доналда су адекватне замене крстичић и јовичић...од странаца би продао и ле талека,док за кангу и боаћија тренутно немамо достојну алтернативу

avatar
Filip MUFC
Monday, 28.08.2017
18:26

Nadam se da je Donald u Turskoj zbog odmora koji je rekao Milojevic da ce biti par dana, a ne zbog transfera...nSad ne bih voleo da neko ode, prosto sve je super i bez obzira na zamene, prosto to je taj tim, tim koji nas je uveo u LE. Osim ako igrac bude insistirao na tansferu...onda tu ne mozemo nista.