Stevanović za Sportske: "Nagrada od Boga, gluposti oko Zvezde!"

Autor: Pavle Knežević
utorak 20.06.2017.
09:34
Izvor: Sportske.net

Nemanja Stevanović je za kratko vreme prešao put od izdajnika do heroja. Sada se vredno sprema za Ligu šampiona, a ima i poruku za svog prijatelja Vladana Milojevića, trenera Zvezde.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Golman Partizana Nemanja Stevanović prešao je kod navijača Partizana za kratko vreme put od izdajnika do heroja.

Nakon kikseva protiv Javora i Voždovca u ključnim trenucima, deo navijača Partizana je otkrivao "istinu" da je on navijač Zvezde i da "namerno sabotira" svoj tim. Da bi posle finala kupa i odbranjenog slobodnog udarca Nenadu Milijašu direktno svom timu doneo i drugi trofej, a pošto je poljubio grb, postao je apsolutni heroj.

"Nije bilo lako, ali sam imao podršku pravih navijača Partizana. Znao sam šta je prava istina a šta ne. Znao sam koliko sam svojim radom na treninzima i prijateljskim utakmicama zaslužio šansu. Zato sam se fokusirao samo na utakmice, jer smo se borili na dva fronta, i na kraju me Bog nagradio i pokazao svim kritičarima šta je istina, a šta ne", rekao je Stevanović u intervjuu za Sportske.net.

Partizan je na pripremama na Zlatiboru, ali ova tema je i dalje sveža, jer je deo publike agresivno i na razne načine pokušavao da dokaže "greh" da je Stevanović toliki zvezdaš da ima istetoviran i grb crveno-belih. Mladog golmana je tada jedino pogađalo vređanje njegove porodice.

"Najviše pogađa kad vam diraju porodicu, ostalo je nebitno. Znam šta je istina, šta nije. Znam da li imam tetovažu, da li nemam. Naravno nemam, na utakmice Zvezde ne idem, to su gluposti. Sa ovim momcima živim, jedem isti hleb, borim se, poštujem sve naše navijače koji dolaze, odvajaju svoj novac da nas bodre i bilo bi van pameti da pomišljam na tako neke gluposti. Onaj gore sve vidi i nagradio me u poslednjim sekundama, odbranio sam udarac Milijaša i osvojili smo duplu krunu", rekao je Stevanović.

Sad kada se zna šta je istina, prešli smo na aktuelne teme. Rad sa novim trenerom Miroslavom Đukićem se, prema Nemanjinim rečima, ne razlikuje mnogo od onoga sa Markom Nikolićem.

"Nema mnogo razlike. Imaju dosta sličnosti, traže tu čvrstinu, da primamo što manje golova, da se osiguramo pozadi, a i gore imaju neke svoje ofanzivne karakteristike. Dosta su slični i dobri treneri", rekao je on.

Na naše pitanje o borbi za mesto prvog golmana sa Filipom Kljajićem, koji se oporavio od povrede, podseća da njih dvojica nisu jedini golmani u Partizanu.

"Partizan ima četiri dobra golmana. Ipak je to Partizan, svi se borimo za neko naše mesto i tako treba da bude. Svi se borimo za to mesto, radom i utakmicama, a trener će izabrati najbolje. Koga trener izabere, mi ćemo ga podržati i bodriti da što bolje brani i Partizanu donese što bolje rezultate. Nismo još sa trenerom razgovarali o golmanima, za sada se radi i trenira, borimo se, pa ćemo videti", rekao je Stevanović.

Crvenu zvezdu ovog leta preuzeo je trener Vladan Milojević, a u klub je došao Filip Stojković. Među crveno-belima se nalazi i Slavoljub Srnić, a svi oni su bili zajedno u Čukaričkom sa Nemanjom Stevanovićem.

"Čujem se i sa Srnićima, a šef Milojević mi je čestitao svaki put kada sam imao neki uspeh. Mi smo prijatelji, poznajemo se, ja sam svoju golmansku karijeru počeo pod njim i mislim dobro o njemu. U Super ligi ne mogu da mu poželim ništa drugo do drugog mesta", rekao je Stevanović uz osmeh.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 20.06.2017
14:04

Daj bre, pa i Stojkovic je branio za Zvezdu, da li skacete i na njega? Cleo je igrao za Zvezdu, da li skacete i na njega? Ne, velicate ih kao bozanstva. Pustite malog da igra, sada je u Partizanu, pokazao je da je profesionalac kada je odbranio par dobrih prilika u finalu kupa. Za mene je dovoljno da igra svim srcem za Partizan, a neka navija za koga hoce.

avatar
R E V O L T
Tuesday, 20.06.2017
12:08

Da, sad ne ides, ali isao si. Pusti pricu, slikao si se sa zvezdinim grbom, cak i na klupi valjda imas fotku, nema potrebe da se previse pretvaras, danas sve lako moze da se sazna i svemu lako moze da se udje u trag. By the way, Partizan sad ima samo jednog (i to samo donekle) dobrog golmana, a to si ti.

avatar
Дејан Илић
Tuesday, 20.06.2017
12:07

Kakve veze ima da li je nekada navijao za zvezdu ili ne? On je profesionalac i radi svoj posao najbolje sto zna... Verujem da niko nije lud da sabotira firmu u kojoj zaradjuje...

avatar
Кун
Tuesday, 20.06.2017
11:58

Hahahahahahaha, a slike govore šta?