Stevanović: "Pokazali smo karakter kad je najteže"

Autor: Beta Beta
subota 26.11.2016.
12:53
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Alen Stevanović rekao je danas da je njegova ekipa u utakmici protiv Napretka odreagovala na pravi način i pokazala karakter kada je to bilo potrebno.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Alen Stevanović rekao je danas da je njegova ekipa u utakmici protiv Napretka odreagovala na pravi način i pokazala karakter kada je to bilo potrebno.

"Posle 0:2 i crvenog kartona delovalo je sve veoma teško, ali je ekipa potom pokazala karakter i odreagovala na pravi način baš kada je bilo potrebno. Drago mi je da smo doneli nova tri boda koja nas ostavljaju u trci za titulu", rekao je Stevanović za sajt kluba.

Fudbaleri Partizana pobedili su juče Napredak sa 3:2 u prvoj utakmici 17. kola Super lige Srbije.

Crno-beli su u prvom poluvremenu gubili sa 0:2 i imali su igrača manje na terenu posle crvenog kartona Uroša Đurđevića. U finišu prvog dela igre su smanjili na 1:2 da bi u nastavku meča preokrenuli rezultat i na kraju slavili. Pobednički gol postigao je Stevanović u 84. minutu.

"Trener Marko Nikolić nam je na poluvremenu ukazao na stvari koje nisu bile dobre i zahtevao je od nas da pokažemo želju za pobedom, kao i da grizemo pri svakom duelu. Na kraju smo uspeli u tome i nadam se da je i on zadovoljan onim što smo pokazali", rekao je Stevanović.

Strelac dva pogotka za Partizan bio je Leonardo.

"Stalno ponavljam da smo mi tim. Ja sam veoma srećan što dajem golove, ali da nije mojih saigrača ja to ne bih mogao. Uostalom, moja pozicija i jeste takva da se od mene očekuju i dobre asistencije i golovi, zbog toga sam i došao u Partizan", naveo je Leonardo.

Leonardo je rekao da je zadovoljan svojom trenutnom formom.

"Uvek se može biti u boljoj formi od ove. Zadovoljan sam kako igram, ali je velika razlika da li igrate domaće prvenstvo ili na dva fronta uz Evropu. Ovo samo ističem, jer smo skloni da jednog dana nekoga podiźemo, a posle dve utakmice valjamo po blatu. U svemu u životu, pa i u fudbalu je najvažnija konstanta, pa tako i meni. Važno je da dobro igramo, pobeđujemo, a onda i forma bude sve bolja i bolja", rekao je on.

Partizan već u sredu očekuje novi duel, meč 18. kola domaćeg šampionata protiv Vojvodine u Novom Sadu.

"Očekuje nas jedan težak meč svakako, ali sada nam je najvažnije da odmorimo i da pripremimo meč do kraja i naravno ispunimo zahteve šefa. Idemo dan po dan, korak po korak", rekao je Stevanović.

I Leonardo se složio da crno-bele čeka teška utakmica u Novom Sadu.

"Svaka utakmica je novi izazov i podjednako teška. Prvenstvo je dugo, a jesenje prvenstvo ima još svega nekoliko kola do kraja. Pobeda protiv Napretka nam znači u smislu motivacije, ali smo vrlo svesni da nas čeka veoma teška utakmica u Novom Sadu", rekao je Leonardo.

Partizan je drugi na tabeli Super lige Srbije sa 38 bodova, odnosno ima tri boda manje od prvoplasirane Crvene zvezde koja svoj meč 17. kola igra danas protiv Metalca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijač Partizana
Saturday, 26.11.2016
14:49
avatar
Grobari 100ka
Saturday, 26.11.2016
14:30

Koji karakter? Da sudija nije izmislio penal za vas, izgubili bi sigurno. Igra partizana je ocajna, da ne moze da bude ocajnija. Niko ne ume gol da da. Pojedini zaludjenici izmisljaju teorije zavere, kako je sve usmereno protiv njih, a istina je sasvim drugacija. Kukanjem i lazima o kradji na njihovu stetu, zapravo samo pokuzavaju da prikriju svoje mutne radnje. Ekipa partizana igra katastrofalno, to se videlo i juce, kada je Napredak mogao da ih odvali od zivota. Sledece nedelje Vosa sigurno pobedjuje na Karadjordju, zato su se grobari i unezverili. Sa ovako bezidejnom igrom, gde se oslanjaju na pojedince, da individualno rese utakmicu, partizani ce opet lagano popiti tri komada od Vose. E sad, ako opet bude ovakav, nazovi, penal, ili neki igrac Vose da autogol, onda mozda bude i drugacije. Ovako, svaka ekipa iz grupe za plej of moze lagano da dobije partizan. Videli smo juce, cim im zadnja linija bude malo pod pritiskom, eto gola. Malo je neizvesnije nego prosle godine u pogledu trenutne tabele, ali Zvezda sigurno osvaja titulu, a ovi sto placu, neka placu i dalje :D Treba da budu srecni sto nije - 32 :D poyyy drugari

avatar
Blade1
Saturday, 26.11.2016
14:17

Stvarno nemate obraza kada ovakve izjave dajete,sramota lopovi!!!

avatar
Đorđe Čvarkov
Saturday, 26.11.2016
14:07

Nema šta, svaka čast!

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Saturday, 26.11.2016
14:06

A ako vec ne bude moglo tako, onda Djurdjic od pocetka usamljen u spicu napada pa sta nam Bog da, a na klupi i Vlahovic i Jovanovic jer ce trebati...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Saturday, 26.11.2016
13:59

Stevanovic- Vulicevic, Ostojic, Bosnjak, Miletic- Everton, Marjanovic- Jankovic, Leonardo, Stevanovic- Djurdjevic (racunam da ce pobediti pravda i da ce mu biti ponistena kazna te da ce moci da igra u NS:)); Klupa: Jovicic, Bogosavac, Radin, Ilic/Djurickovic, Mihajlovic, Djurdjic, Vlahovic/Jovanovic. Eventualno bi izbor mogao da padne i (izvesna:)) dilema da postoji izmedju Djurickovica i Mihajlovica, a Sale da bude siguran, njegovo iskustvo je neprocenjivo i moze da odigra ulogu:-D