Štefanek uz ''Orlove'': ''Volim fudbal, jednu zemlju imam...''

Autor: Darko Mitrović
subota 03.09.2016.
19:27
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Naš zlatni olimpijac biće specijalni gost na utakmici između fudbalskih reprezentacfija Srbije i Republike Irske.

Beta/Olimpijski komitet Srbije/Ds
Beta/Olimpijski komitet Srbije/Ds

Povezane vesti

Kao što već znate, Nemanja Matić je olimpijskom šampionu uputio javni poziv da bude njegov gost na ovoj utakmici, a Davor Štefanek je to sa zadovoljstvom prihvatio.

''Polaskan sam pozivom Nemanje Matića na utakmicu sa Republikom Irskom. Sa velikim zadovoljstvom ću biti njegov gost, a ovom prilikom pozivam i ostale ljubitelje fudbala da 5. septembra dođu na stadion 'Rajko Mitić' i navijaju za Orlove.

Zaista bih želeo da naša fudbalska reprezentacija u ovim kvalifikacijama napravi zapežen rezultat i izbori plasman na Svetsko prvenstvo.

Mi, sportisti iz drugih disciplina smo tu da ih podržimo, jer nam je to zajedništvo u Riu u dobroj meri pomoglo da osvojimo onoliko medalja'',
naglasio je Štefanek.

On je otkrio da se svojevremeno i sam bavio fudbalom, pa iako se posvetio rvanju, ljubav prema ''najvažnijoj sporednoj stvari na svetu'' ni dalje traje.

''Kad god sam u prilici zaista volim da sa društvom igram fudbal. Jedno vreme sam čak bio i član lokalnog kluba u Subotici koji se takmičio u međuopštinskoj ligi.

Prijatelji su me zvali da budem sa njima u ekipi, pa sam i pored svojih obaveza oko rvanja to sa zadovoljstvom prihvatio''
, izjavio je Štefanek.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 4 2
Sunday, 04.09.2016
11:45

Političku reprezentaciju Srbije treba bojkotovati jer to nije najbolja reprezentacija Srbije! Do juče su svi rušili reprezentaciju ili nemo gledali rušenje, a sada euforično pozivaju na podršku, kampanja traje već danima. Bojkot!