Steaua i Kluž vode "bitku na Belici"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.08.2014.
14:05
Izvor: Sportske.net

Rumunski klubovi koji imaju izgledne šanse da se plasiraju u grupne faze LŠ i LE ušli su u trku za desnog beka FK Jagodina koji će po svoj prilici do kraja prelaznog roka promeniti sredinu.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Jagodina nalazi se na slatkim mukama pošto bi kasa uskoro mogla da postane punija usled transfera desnog beka Milana Milinkovića u jedan od dva zainteresovana rumunska kluba.

U trku za defanzivca superligaša iz grada na Belici prvo se uključio Kluž, klub koji je Jagodince eliminisao u drugom kolu kvalifikacija za LE, a nedugo zatim kadidaturu za Milinkovićev potpis istakao je i nekadašnji prvak Evrope, Steaua iz Bukurešta.

Pomenuti rumunski klubovi nalaze se na dobrom putu da obezbede plasman u grupne faze LŠ i LE što znači da bi Milinković dobio priliku da zaigra na najvišem nivou a Jagodina će sigurno dobro zaraditi od "utrkivanja" Steaue i Kluža.

Podsećamo da FK Jagodina već ima dogovoren transfer Aleksandra Filipovića koji bi trebalo da se preseli u Fulam, što znači da će Mladen Dodić posle eventualnih odlazaka dvojice bekova morati da improvizuje tim pozicijama na startu nove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke