Statistika sa "Krađorđa" - Andora došla zbog JEDNOG ofsajda!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.10.2015.
22:33
Izvor: Sportske.net

Mlada reprezentacija Andore doživela je u sredu ubedljiv poraz na novosadskom "Karađorđu" a ukoliko niste imali prilike da pogledate meč konačan rezultat i statistika biće vam dovoljni da shvatite o kakvoj se utakmici radilo.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Reprezentativci Srbije mlađi od 21 godine ostvarili su u sredu drugi trijumf na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo pošto su na novosadskom "Karađorđu" tukli Andoru rezultatom 5:0.

Bio je to drugi trijumf "Orlića" pomenutim rezultatom jer je i pre mesec dana Litvaniji bačena "petarda" u Gornjem Milanovcu.

Koliko su izabranici Tomislava Sivića bili nadmoćni u odnosu na današnjeg rivala govori konačan rezultat utakmice, ali i statistika koja je objavljena na zvaničnom sajtu UEFA.

Priznajemo da reprezentacije poput Andore uglavnom služe za pravljenje gol razlike mada i pored toga deluje nestvarno to što je rival "Orlića" danas ubeležio jedan ofsajd , tri žuta kartona i deset skrivljenih prekršaja.

Stefan Čupić praktično nije imao priliku da pokaže šta ume pošto nije bilo nijednog udarca ka njegovom golu, a Andora je bila toliko inferiorna da nije izvela nijedan korner.

Slika govori više od reči...

Statistika Srbija Andora

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Chella_ynwa
Wednesday, 07.10.2015
23:11

Mnogo mi se svidja ova generacija. Uz jos nekoliko mladih prvotimaca ( Nastasic, Kostic, Markovic, Srgej), i jos nekoliko mladih koji tek treba da napreduju.... mnogo smo jaki.

avatar
Nikola Nikola
Wednesday, 07.10.2015
23:04

U prva dva kola ka našem golu upućen je jedan jedini šut (koliko god slabi protivnici bili - podvig) koji čak nije bio u okvir, što će reći da naši golmani, Radunović i Čupić, rukom nisu dotakli loptu za ovih cirka 185 minuta.