Stasao naslednik - Sin Dekija Stankovića pozvan u reprezentaciju!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.09.2016.
17:58
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Fudbaler Intera Stefan Stanković dobio je poziv u kadetsku reprezentaciju Srbije za koju bi mogao da debituje već krajem tekućeg meseca.

instagram.com/stefistankovic
instagram.com/stefistankovic

Povezane vesti

Najstariji sin proslavljenog srpskog fudbalera Dejana Stankovića Stefan uskoro bi trebalo da debituje u dresu kadetske reprezentacije Srbije, pošto mu je selektor te uzrasne selekcije Ilija Stolica uputio poziv.

"Da, poslao sam poziv Stefanu Stankoviću koga želim da proverim u mečevima protiv Belorusije. Kapiten je Intera u svom uzrastu, talentovan levak, ofanzivnih karakteristika" kaže selektor kadetske reprezentacije.

Stefan Stanković je najstariji sin bivšeg reprezentativca "Orlova" Dejana Stankovića, rođen je 2000. godine a fudbalski se školovao u mlađim kategorijama Intera.

"On je samo jedan od onih momaka koji igraju u inostranstvu a koje pratimo i želimo da vidimo u dresu Srbije. Znam da sve ima težinu, jer se radi o sinu našeg proslavljenog reprezentativca i rekordera, ali ne treba da mu stvaramo pritisak" poručio je selektor Stolica.

"Orliće" u oktobru očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj, a pre toga će 20. i 22. oktobra imati dve provere u susretu sa vršnjacima iz Belorusije.

Podsećamo da je Dejan Stanković odigrao 103 utakmice u dresu sa nacionalnim grbom i da je rekorder po broju nastupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don.Mile
Thursday, 08.09.2016
21:30

samo da ne igra za reprezentaciju kao njegov tata i sve ce biti u redu ... mozda ovi klinci sa foruma ne znaju kako je Stankovic igrao za nasu reprezentaciju kako god da se ona zvala pa misle da je Stankovic neka legenda ... on mozda jeste legenda u Interu , Laciju , Zvezdi , ali u reprezentaciji je jedna VELIKA NULA

avatar
Thursday, 08.09.2016
20:10

Исти тата, само што фура Прислијев фазон! :)

avatar
Anti Beogradjani
Thursday, 08.09.2016
18:16

ovako funkcionise drzava,tata sin....a svi koji ce mi reci da je dobar fudbaler bolje nemojtee

avatar
Grunf Returns
Thursday, 08.09.2016
19:40

Jesi ga gledao?

avatar
Anti Beogradjani
Friday, 09.09.2016
00:43

naravno da jesam,vrhunski treneri oko njega ceo zivot,o podrsci da ne pricam,kad god zagusti tata je tu da pogura itd... po meni nista bolji od bilo kojeg omladinca vojvodine...al oni nisu Dekitovi tako da ce ici tezim putem,a veruj mi da bi i ti postao vrhunski fudbaler da imas barem 70 % onoga sto on ima (msm na uslove od malih nogu)...zivimo u svetu...Cecine,Balaseviceve,Karleusine,Bozinovske,Mihajloviceve,Dzajiceve dece i Brenine snajke.Sad jos ovaj,pa mnogo je...