Stanoje otkrio koga želi da vidi na čelu Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.04.2016.
12:32
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Prvi srpski trener koji je srpski klub uveo u Ligu šampiona obelodanio je koga bi voleo da vidi na čelu Partizana uz poruku da ne planira da se vraća u srpski fudbal.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Bivši fudbaler i trener Partizana Aleksandar Stanojević spada među miljenike navijača kluba iz Humske, pa njegove reči među "Grobarima" imaju veliku težinu.

Čovek koji je postao prvi srpski trener koji je srpski klub uveo u Ligu šampiona govorio je za "Blic" o predstojećim izborima u Partizanu i tom prilikom otkrio za koga bi podigao obe ruke kada bi imao pravo glasa.

"Čuo sam za mogućnost da se za predsednika Partizana kandiduje Nenad Bjeković. To mi daje pozitivnu energiju. Dižem obe ruke za Bjekovića!" kaže Aleksandar Stanojević.

Nekadašnji trener crno-belih tvrdi da je autoritet koji Nenad Bjeković ima jedan od razloga zbog kojih za predsednika crno-belih "kandiduje" dugogodišnjeg sportskog direktora.

"Partizanu je potreban veliki autoritet koji će stati iza zahteva struke. Znam Bjekovića kao čoveka i koji mu je pravac u fudbalu i to bih voleo da vidim u Partizanu" ističe Stanojević.

Nenad Bjeković je u Partizanu obavljao funkciju sportskog direktora do 16. maja 2007. godine kada je podneo ostavku usled ogromnog pritiska koji su navijači izvršili na njega i njegovog saradnika Žarka Zečevića.

"Kada kažete Nenad Bjeković, dosta ljudi se oseća jačim. On je stvarao Partizan i druga je dimenzija od onog što trenutno imamo. Partizanu treba taj stari prepoznatljivi način funkcionisanja" tvrdi Stanojević.

Pored priče o predstojećim izborima u Partizanu Aleksandar Stojanović je progovorio i o mogućnosti da se i sam vrati u voljeni klub.

"Ne želim da se vraćam. Volim Partizan i navijam za pravi fudbal. Međutim, imam drugačiji stav o srpskom fudbalu od onoga kako sada funkcioniše" zaključak je srpskog trenera.

Aleksandar Stanojević trenutno radi u Peking Enterprajzu, a pored tog kineskog kluba imao je priliku da vodi Dalijan Erbin i Peking Guan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh
Saturday, 02.04.2016
20:40

Bjeka legenda !

avatar
magister
Saturday, 02.04.2016
16:40

Bjeković, Ćurković, Golac...

avatar
bobar84c
Saturday, 02.04.2016
13:50

https://www.youtube.com/watch?v=IA7AN16bMJ0

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Saturday, 02.04.2016
13:07

* i svojim delima licno

avatar
England
Saturday, 02.04.2016
12:46

Stanoje za selektora!

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Saturday, 02.04.2016
13:03

Dao sam ti plus, ali tek tu sto nece doci...

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Saturday, 02.04.2016
12:45

Potpuno ocekivana izjava kada se zna kako je dosao na nasu klupu pre nekoliko godina, ali nema toliku tezinu ako nema nameru da se vrati jer se postavlja pitanje kakvu to poruku salje onima na koje AS apeluje da se bore ako je ne prati i svojim delima, a bas i ne prati...