Stankoviću Ludogorec "po meri"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.07.2014.
17:38
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Zamenik kapitena FK Partizan Vojislav Stanković ocenio je današnji žreb u Nionu kao povoljan i konstatovao da je pozitivna okolnost to što će prva utakmica biti igrana u Razgradu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Žrebom u Nionu u petak je odlučeno da fudbaleri Partizana put ka plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona nastave kroz dvomeč sa Ludogorecom.

Kao i prošle godine, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sastaće se šampion Bugarske i Partizan što će biti prilika da se crno-beli revanširaju Ludogorecu za prošlosezonsku eliminaciju.

"Smatram je protivnik baš po meri. Opet se ispostavilo da u tom trećem kolu, kao i prošle godine, idemo na Ludogorec. Znate i sami da prošle godine nismo imali ni sreće u tom dvomeču a sada se nadam boljem izdanju i mislim da imamo realne šanse da ostvarimo povoljan rezultat" rekao je Vojislav Stanković.

Partizan će kao i prošle godine prvu utakmicu u Razgradu što bi trebalo da bude prednost za vicešampiona Srbije.

"Možda je mala prednost što se prva utakmica igra kod njih ali tu nema pravila jer smo u prošlosti ulazili u Ligu šampiona u situaciji kada smo revanš utakmice igrali u gostima ali hajde da kažemo da nam je to mala prednost što ćemo revanš sada igrati na svom terenu" istakao je Stanković.

Vojislav Stanković bio je pre četiri godine talija Partizana u Briselu kada je postigao odlučujući gol u penal seriji a štoper crno-belih ne bi imao ništa protiv da se istorija ponovi.

"Pre četiri i po godine se ispostavilo da nam je moj gol doneo plasman u Ligu šampiona. Ne bih imao ništa protiv da se i ove godine ponovi to ali bih voleo da sada izbegnemo penale i da pitanje prolaska dalje rešimo u 90 minuta" zaključio je Stanković.

Fudbalere Partizana pre dvomeča sa Ludogorecom očekuje revanš susret sa HB Toršavnom na Farskim Ostrvima ali bi taj susret trebalo da predstavlja samo formalnost, imajući u vidu da su crno-beli u Beogradu slavili rezultatom 3:0.

Prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na programu su 29. i 30. jula kada bi Partizan trebalo da gostuje u Razgradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke