Stankovićev menadžer: "Javila se još dva kluba iz Serije A"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.08.2014.
18:32
Izvor: Sportske.net

Štoper Partizana Vojislav Stanković sigurno će napustiti redove kluba iz Humske ali još uvek nije definitivno odlučeno da li će karijeru nastaviti u Laciju jer su se pojavile još dve ponude italijanskih klubova.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Strepeli su navijači Partizana da će klub tokom leta prodati talentovane omladinske reprezentativce Andriju Živkovića i Danila Pantića a ispostavilo se da će "transfer leta" ostvariti Vojislav Stanković.

Menadžer Partizanovog štopera ne krije da su Partizan i Lacio blizu dogovora ali isto tako ističe da to ne znači da će Stanković karijeru nastaviti na "Olimpiku".

"Lacio i Partizan nalaze se blizu dogovora ali moram da vam kažem da još dva kluba iz Serije A žele mog klijenta" rekao je Dušan Milojević za portal "LazioNews24.com".

Prethodnih dana govorilo se da je Partizan pristao da Stankovića proda Laciju za oko 300.000 evra a njegov menadžer otkriva da postoje još neke ponude iako ne želi da govori o imenima.

"Kada razmotrimo sve opcije odlučićemo šta je najbolje za nas. Nadam se da će sve biti završeno tokom vikenda" zaključio je Milojević.

Podsećamo da su mediji u Italiji tokom dana izveštavali o tome kako bi Lacio u Vojislavu Stankoviću mogao da dobije novog Sinišu Mihajlovića a ne treba zaboraviti da se u klubu za "Olimpika" već nalaze dvojica srpskih igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke