Stanković želi na ''Olimpiko'': ''Lacio ne zove svaki dan''

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.08.2014.
10:26
Izvor: Sportske.net, Sport

Slučaj Vojislava Stankovića i činjenica da ga želi rimski Lacio na pragu je da se reši u narednih nekoliko dana, imajući u vidu da je Partizanu potreban novac kako bi izašao iz blokade.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Lacio je ekipa koja je zainteresovana da vidi fudbalera Partizana, Vojislava Stankovića, u svojim redovima, a samo je pitanje hoće li Partizan iskoristiti mogućnost da od Lacija uzme koji evro ili će Rimljani sačekati januar i odvesti Vranjanca bez obeštećenja.

Prema nekim informacijama, Lacio je za Stankovića nudio do 200 hiljada evra, a Partizan je tražio tri puta veću sumu. Menadžer Vojislava Stankovića je izrazio veliko nezadovoljstvo ovim potezom Partizana, rekavši da gledaju samo svoje interese, a nakon jučerašnjeg štrajka i informacije da je Partizanov račun u blokadi, vrlo je verovatno da će dve strane naći zajednički jezik.

Partizanov dug iznosi negde oko 39 miliona dinara, što bi prodajom Stankovića, ali i eventualnom prodajom Predraga Luke u Tursku, moglo da se reši.

Štoper Partizana je takođe izrazio nezadovoljstvo što još ništa nije rešeno kada se radi o ovom transferu.

Voleo bih da se dva kluba dogovore, jer takav poziv se jednom dobija u životu. Izuzetno sam počastvovan što su Italijani želeli baš mene.“, rekao je Stanković u izjavi za Sport.

On je istakao još da nije razgovarao ni sa jednim čelnikom Partizana oko ovog transfera, da je trenutno usredsređen na nadolazeće mečeve koji se igraju u domaćem šampionatu i u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali da bi ipak voleo da se stvar oko njegovog transfera ubrzo reši.

U Partizanu gori na sve strane, igrači su započeli štrajk nezadovoljni što nisu uspeli da naplate svoja potraživanja, a ovaj požar bi mogao da ugasi, bar donekle, Vojislav Stanković. Vidite li ga u Laciju?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke