Stanković: "Trema sve veća, kao da ponovo debitujem!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.11.2014.
13:48
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Bivši fudbaler Crvene zvezde Dejan Stanković otkriva da ga, kako se bliži subota i oproštajna utakmica na "Marakani", drma sve veća trema, poput one koju je osećao kada je debitovao.

Beta/NenadPetrović/Ds
Beta/NenadPetrović/Ds

Povezane vesti

Tekuća nedelja na "Marakani" protiče u znaku priprema za spektakl koji će biti održan u subotu od 17 časova kada će pored prijateljske utakmice Crvena zvezda - Udineze na našem najvećem stadionu biti upriličen i oproštaj Dejana Stankovića od crveno-belog dresa.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije ne krije da ga priča o oproštaju od Crvene zvezde vraća u dane kada je debitovao u crveno-belom dresu, što sa sobom nosi i određenu dozu treme.

"Pomisao na ponovni izlazak na travu 'Marakane', stadiona na kojem sam odrastao, pred navijače uz koje sam odrastao, u meni budi zaista posebne emocije. Malo je reći da sam se uželeo toga" rekao je Stanković.

Fudbalski klub Crvena zvezda incirao je ideju o oproštaju Dejana Stankovića od crveno-belog dresa a nekadašnji kapiten reprezentacije otkriva da kako se bliži subota trema postaje sve veća i veća.

"Na 'Marakani' sam proveo divne trenutke, i cela ova ideja probudila je u meni veliku želju da još jednom obučem crveno-beli dres, ali i tremu. Da, tremu, kako se subota bliži, osećam se kao da tek treba da debitujem" otkriva Stanković.

Šampion Srbije sprema svojoj legendi nekoliko iznenađenja a za sada je izvesno da će Dejan Stanković početi duel sa Udinezeom u crveno-belom dresu i sa kapitenskom trakom na ruci.

U utorak je Stanković priznao da ne zna hoće li moći da izdrži desetak minuta na terenu a danas je otkrio da godine uzimaju maha i da je od ekonoma Stoleta tražio XL dres.

"Tražio sam Stoletu da mi obavezno spremi jedan XL dres, jer više ne mogu da stanem u L. Vremena se menjaju, pa tako i kalupi dresova" našalio se Stanković na svoj račun.

Karte za subotnju utakmicu od danas se nalaze u prodaji i nema sumnje da bi "Marakana" trebalo da bude ispunjena do poslednjeg mesta jer legenda kakva je Dejan Stanković to sigurno zaslužuje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nostradamus
Wednesday, 12.11.2014
22:46

Svaka cast za Dekija kao coveka i postovanje za karijeru! Legenda, kapiten!

avatar
kostajnicacz
Wednesday, 12.11.2014
18:09

idol mnogih generacija, konacno da se neko oprosti kako zasluzuje

avatar
Delije Crna Gora
Wednesday, 12.11.2014
17:22

Deki, hvala ti za sve one trenutke...

avatar
PintoDaCosta
Wednesday, 12.11.2014
16:34

Prava legenda!! Zao mi je sto za ovakve ljude kod nas nema mesta a ni sluha..