Stanković: "Muslin je već doneo napredak"

Autor: Beta Beta
utorak 06.09.2016.
20:19
Izvor: Beta

Legenda srpskog fudbala i čovek koji je odigrao najveći broj utakmica u dresu sa državnim grbom veruje da Slavoljub Muslin radi dobar posao u reprezentaciji i da su "Orlovi" nesrećno ostali bez sva tri boda u susretu sa Republikom Irskom.

Beta/Christian Brun/Keystone via AP
Beta/Christian Brun/Keystone via AP

Povezane vesti

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković rekao je danas da je evidentno da je novi selektor Slavoljub Muslin reprezentaciji Srbije doneo napredak, ali da ostaje žal što protiv Republike Irske na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo nije ostvarena pobeda.

"Evidentno je da se u reprezentaciji u prethodnom periodu mnogo radilo i da je selektor Slavoljub Muslin već mnogo toga pozitivnog uradio sa ekipom. Složio bih se sa njim da je po onako teškom terenu i lošem vremenu reprezentacija odigrala najbolje što je mogla. Mislim da je svima jasno da je ova utakmica mogla da se dobije i da je za to samo malo nedostajalo", rekao je Stanković za agenciju Beta.

Srbija je sinoć na stadionu "Rajko Mitić" odigrala neršeno 2:2 sa Republikom Irskom u prvom kolu Grupe D evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

"Zadovoljan sam, jer se vidi napredak. Sa druge strane, bilo je i grešaka, što je i normalno, za koje sam siguran da će ih selektor Muslin ispraviti u što kraćem roku. Na većem delu utakmice je zaista bilo lepo gledati našu reprezentaciju koja je stvarala šanse i ulazile u prilike za postizanje gola. Žao mi je zbog dva izgubljena boda, ali siguran sam da će nam se ta dva boda vrlo brzo vratiti u nastavku kvalifikacija", kazao je Stanković.

Srbija će u narednom kolu 6. oktobra gostovati u Kišinjevu selekciji Moldavije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 4 2
Tuesday, 06.09.2016
22:24

Hahaha legenda srpskog fudbala koja nema ni 10 dobrih /102 odigrane utakmice u reprezentaciji, obično je bio među najslabijima u reprezentaciji iako su s njim pokušali na svim mogućim pozicijama u veznom redu ali što bi Kiza rekao: -neće pa neće- :D E, takva je i njegova izjava sreća/nesreća :D

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 06.09.2016
22:18
avatar
KO!
Tuesday, 06.09.2016
20:29