Stanisavljević: "Motivisale nas obećane premije"

Autor: Beta Beta
subota 05.12.2015.
18:25
Izvor: Beta

Strelac drugog gola za Vojvodinu u pobedi nad Partizanom priznao je da su obećane premije motivisale igrače da slave u Humskoj.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Fudbaler Vojvodine Aleksandar Stanisavljević rekao je danas da pobeda nad Partizanom mnogo znači njegovoj ekipi i da je ona zaslužena.

"Iskreno smo presrećni, po drugi put smo pobedili Partizan, ali ne srećno, već zasluženo, u svakom slučaju. Ovo nam mnogo znači. Bili smo posebno motivisani i zbog obećanih premija. Isplatila se borba, nismo uzeli samo tri boda, već i više", rekao je Stanisavljević.

Vojvodina je sa 2:0 savladala Partizan u 20. kolu Superlige i tako četvrtoplasiranim crno-belima prišla na bod zaostatka. Stanisavljević je ušao u igru u 75. minutu i prvo je asistirao Lazaru Rosiću za gol, a potom i sam postigao pogodak.

"Verovao sam. Čekao sam šansu koja mi se pružila. Namestio sam gol i dao za 15-20 minuta na terenu", rekao je on.

Novosadski klub igra odlično od kako ga je početkom novembra preuzeo trener Nenad Lalatović, pošto je u prvenstvu zabeležio tri, a u kupu jednu pobedu, sve bez primljenog gola.

"Veoma je dobro za nas što pobedjujemo bez primljenog pogotka. Nadam se i verujem u to da ćemo poslednje dve utakmice u prvenstvu nastaviti ovako, iako će nam nedostajati nekoliko igrača zbog kartona", kazao je Stanisavljević.

Golman Vojvodine Nikola Perić, koji je odbranio penal minut pre drugog gola gostiju, rekao je da mu je drago zbog rezultata njegove ekipe.

"Drago mi je i nadam se da će ovako ostati. Znali smo kome gostujemo. Znače nam ova tri boda, idemo ka gornjem delu tabele koji zaslužujemo. Čestitam svojim saigračima na igri i pobedi", rekao je Perić.

On je naveo da je sreća bila na strani Vojvodine i dodao da se nada nastavku serije odličnih rezultata.

"Došlo je do umora jer je prvenstvo rano počelo, ali promenom trenera su došli bolji rezultati i nadam se da će tako ostati do kraja prvenstva", kazao je Perić.

Vojvodina će do kraja godine odigrati još dve utakmice. Prvo će dočekati Jagodinu, a potom gostovati Novom Pazaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobar Niksic
Saturday, 05.12.2015
20:19
avatar
MozdaRealan
Sunday, 06.12.2015
13:44

Pa sta i ako je od Terzica? Ljudi su vas posteno pobjedili ( jos su bili i osteceni ) a vi se nesto bunite. Cutite ionako ste u debelom minusu