Stanić: ''Zaslužena pobeda u Novom Pazaru''

Autor: Beta Beta
nedelja 18.09.2016.
16:25
Izvor: Beta

Član stručnog štaba Mladosti Goran Stanić rekao je da su fudbaleri tog tima u dinamičnoj utakmici zasluženo pobedili domaći Novi Pazar u devetom kolu Super lige Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Mladost je slavila u Novom Pazaru sa 2:1, a strelci za ekipu iz Lučana bili su Saša Jovanović u 13. i Vladimir Radivojević u 71. minutu. Jedini gol za Pazarce postigao je Anes Rušević u 65. minutu.

"Leži nam ovaj teren, slavili smo treći put uzastopno. Dobro smo otvorili utakmicu, ali smo u prvom poluvremenu propustili da damo još neki gol. U nastavku je domaćin krenuo na sve ili ništa i izjednačio, a mi smo brzo vratili prednost i rutinski priveli meč kraju. Ambijent je bio divan, u Pazaru se osećamo kao kod svoje kuće", rekao je Stanić.

Pomoćni trener poraženog tima Izet Ljajić ocenio je da Novi Pazar prolazi kroz rezultatsku krizu.

"Računa se rezultat, pa priča o promašenim šansama 'ne pije vodu'. Iako je Mladost dobro odigrala, moglo je da bude barem nerešeno. Golove, pogotovo drugi, primili smo svojom krivicom. Slično je bilo u prošloj utakmici protiv Vojvodine. Hvala na podršci sjajnim navijačima, koji sve mogu da oproste osim indolentnosti", naveo je Ljajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke