Stančevski: "Verujemo u pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.09.2014.
18:02
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Najiskusniji u redovima FK Rad Perica Stančevcki izrazio je nadu da će "Građevinari" u narednom meču u JSL slaviti u gradskom derbiju nad Čukaričkim iako bi teren na Vračaru mogao da predstavlja problem za igrače oba tima.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbaleri Rada u ponedeljak će na stadionu Obilića na Vračaru ugostiti gradskog rivala sa Banovog Brda u okviru 7. kola Jelen Superlige koje je pomereno za prvi radni dan naredne nedelje iz dobro poznatih razloga.

Govoreći o predstojećem duelu sa Čukaričkim napadač Rada Perica Stančevski istakao je da ekipa spremna dočekuje utakmicu u nadi da će uspeti da na terenu u delo sprovede ono što je trener Milanović zamislio.

"Znamo šta nam je činiti u ovom meču. Imamo plan koji sprovodimo u prethodnih sedam dana i mislim da nećemo imati problema ako ispoštujemo sve dogovore" rekao je Stančevski.

Tokom nedelje na izmaku fudbaleri Rada su na gostovanju Jedinstvu iz Užica slavili rezultatom 0:3 čime su obezbedili plasman u osminu finala Kupa ali i podigli samopouzdanje koje je bilo poljuljano usled ubedljivog poraza na "Čairu" u okviru 6. kola JSL.

"To je utakmica koju smo dobili na strani i koja nam uliva samopouzdanje pred ovaj meč, ali ovo je sasvim drugo takmičenje. Problem može da bude to što ne igramo kod kuće već na Vračaru i pitanje je kakav će biti trener. Ipak, verujemo u pobedu" zaključio je Stančevski.

Utakmica 7. kola JSL između Rada i Čukaričkog igra se u ponedeljak od 15 časova na stadionu Obilića na Vračaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke