Stamenković: "Što pre do plej-ofa"

Autor: Beta Beta
petak 19.02.2016.
19:19
Izvor: Beta

Trener fudbalera Borca iz Čačka Ljubiša Stamenković rekao je da je cilj njegove ekipe u prolećnom delu domaćeg šampionata da što pre obezbedi plasman u plej-of.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Predstojećeg vikenda se nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, a u prvom kolu Borac dočekuje Jagodinu.

"Borac je igrama i rezultatima u prvom delu sezone postavio visoke standarde, tako da je pred nama težak zadatak. Svaka utakmica će biti pravi derbi, jer svih 16 superligaša sa jasnim ambicijama ulaze u nastavak sezone. Kada je Borac u pitanju prevashodni cilj je da što pre i teoretski obezbedimo plej-of, jer to ovaj klub zaslužuje. Biće jako teško, ali imamo jasan cilj, a verujem i kvalitet da ostvarimo zacrtani cilj", rekao je Stamenković, objaveljno je na sajtu kluba.

Borac je treći na tabeli Superlige Srbije sa 37 bodova, koliko ima i drugoplasirani Čukarički, dok je Jagodina na 14. mestu sa 19 bodova.

''Ne sme nas zavarati položaj na tabeli našeg rivala. Oni su promenili sastav i mislim da su jači nego jesenas. Očekujem tešku utakmicu, ali mi se pitamo na našem stadionu i verujem u pobedu koja bi nam mnogo olakšala dalji rad i takmičenje", rekao je Stamenković.

Utakmica 23. kola Superlige Srbije između Borca i Jagodine igra se sutra na Gradskom stadionu od 14.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke