Stamenković sad hvali i poštuje Partizan!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.08.2014.
23:59
Izvor: Sportske.net

I dok je pre dve godine bilo i previše varnica između Saše Stamenkovića i fudbalera Partizana, ovog puta potpuno drugačija slika.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Činjenica da, izuzev sporadičnih prozivki sa tribina, večeras nije bilo sukoba na relaciji Stamenković-Partizan, svakako je za pohvalu, a pogotovo Stamenkovićeva reakcija posle meča, koji je, na iznenađenje mnogih, naglasio kako veoma poštuje ovu ekipu Partizana.

''Pohvalio bih igrače i stručni štab Partizana jer su bili na nivou i radili svoj posao. Izuzetno poštujem ovu ekipu Partizana", rekao je Stamenković.

Bivši čuvar meže Crvene zvezde se večeras nije proslavio, primio je tri gola, uz još nekoliko nesigurnih intervencija, pa ga je posle meča i trener Hadžijev kritikovao. Ali, on ipak veruje da će Nefči u revanšu uspeti da izbori plasman u Ligu Evrope.

"Nezadovoljan sam jer smo posle 2:0 mogli da izvučemo više, ali bez obzira što smo izgubili, imamo šanse za prolazak. Na našem stadionu u Bakuu su padale mnogo veće ekipe od Partizana. Očekivali smo više od Partizana koji je bio favorit, ali sada mi imamo dobru šansu'', zaključio je Stamenković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke