Stamenić: "U Mađarskoj falio samo gol"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.07.2015.
19:10
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Krilni fudbaler novosadske Vojvodine Uroš Stamenić smatra da je u prvom meču sa mađarskom ekipom MTK nedostajao samo gol ali da igra iz drugog dela susreta treba da bude model za revanš koji je pred "Lalama".

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u subotu su imali slobodan dan ali su već u nedelju počeli pripreme za revanš susret prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koji će narednog četvrtka odigrati na stadionu "Karađorđe" protiv mađarske ekipe MTK.

Rezultat prvog meča (0:0) ostavio je pitanje prolaska u drugu rundu kvalifikacija otvorenim s tim što će Vojvodina u revanšu imati prednost domaćeg terena.

Mladi krilni fudbaler Uroš Stamenić u četvrtak je debitovao u prvom timu Vojvodine a posle svega tvrdi da je samo jedan gol u mreži mađarskog tima nedostajao da osećaj bude fenomenalan.

"Presrećan sam zbog ostvarenja dečačkih maštanja i svestan sam da moram da nastavim u istom pravcu, s jakim treninzima i dobrim igrama. U susretu s MTK nedostajao nam je samo gol da krunišemo dobru igru i mislim da nam je drugo poluvreme iz prvog susreta pravi model za ostvarivanje pobede u Novom Sadu" kaže mladi Stamenić.

Vojvodina je u drugom delu susreta odigranom na stadionu Ujpešta u Budimpešti imala više od igre ali je izostala realizacija pa se očekuje da na stadionu "Karađorđe" izabranici Zlatomira Zagorčića poprave i taj segmenat svoje igre.

"Ako uspemo da ponovimo takvu igru, siguran sam da problema nećemo imati i da ćemo proći u naredno kolo kvalifikacija za LE" poručuje Uroš Stamenić.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i mađarske ekipe MTK zakazana je za 9. jul od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke