Šta Zvezda može da očekuje od novog generalnog direktora?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.12.2014.
16:10
Izvor: Sportske.net

Bez iznenađenja na današnjem zasedanju Skupštine Crvene zvezde. Donete očekivane odluke, među njima i ona o izboru generalnog direktora kluba.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kako je i najavljivano prethodnih dana, tu ulogu će u narednom periodu obavljati dr Zvezdan Terzić, dosadašnji vršilac dužnosti generalnog sekretara i sportskog direktora.

Tom prilikom, Terzić se obratio prisutnim članovima Skupštine i obećao da će učiniti sve da se što pre reše nagomilani problemi u klubu.

''Velika mi je čast što sam izabran za generalnog direktora Crvene zvezde. Ne bih da govorim o problemima već o njihovom rešavanju. Oni se moraju rešavati unutar kluba, i to je razlog zašto se nisam oglašavao povodom anonimnih pisama''
, izjavio je Terzić.

On je zatim podsetio i na sve što je u prethodnom periodu već uradio za Crvenu zvezdu, kao i na posvećenost poslu koji obavlja.

''Otkad sam ovde, dug nije povećan već je smanjen za nekoliko stotina hiljada evra. Luka Jović nije ustupljen nikome niti će biti. Mrđa, Milijaš i Ninković nisu oterani iz kluba. Učiniću sve da stanem agentima na put. Odrekao sam se plate u korist omladinske škole, radim 12 sati i postoji evidencija o tome koliko sam pozajmio klubu...'', ističe Terzić.

Novi generalni direktor Crvene zvezde naglasio je da će najvažnije odluke donositi Upravni odbor, a da će ih on samo predlagati.

Rezultatima ekipe nije zadovoljan, i uverava da je klubu neophodno ''resetovanje''.

''Vreme je da napravimo dva koraka unazad kako bismo ostvarili pet ka napred. Zla krv mora biti eliminisana, na ivici smo ambisa i potrebna nam je nova energija'', zaključio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke