Šta Tončev kaže o ''evropskom'' Radničkom i ''slučaju Pavkov''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.02.2017.
19:15
Izvor: Sportske.net, Ilustrovana politika

Prvi čovek niškog Radničkog postavio je visoke ciljeve u klubu sa ''Čaira'', bez obzira na velike finansijske probleme koje je zatekao po dolasku na čelu kluba.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ove zime niški Radnički je angažovalo nekoliko atraktivnih pojačanja, fudbalere sa velikim iskustvom iz inostranstva, ali i nekadašnje igrače Partizana i Zvezde, poput Volkova, Perendije, Trifunovića, ili Nemanje Kojića, koji je danas promovisan na ''Čairu''.

Zbog toga, navijači Radničkog očekuju još bolje partije na proleće i eventualni plasman na evropsku scenu na kraju sezone.

Između ostalog, i na tu temu je za ''Ilustrovanu politiku'' govorio Ivica Tončev, predsednik kluba.

''Moja četiri cilja su da Radnički vratim u Evropu, da u naredne tri godine izmirimo dugove, da klub organizaciono i rezultatski bude treći u Srbiji i da na 'Čairu' ponovo stasavaju asovi.

Znam da će neki, možda, da kažu, da su moja očekivanja od našeg kluba velika, ali ja verujem u njih. Mislim da je vreme da se 'pomešaju karte' i da jug Srbije dobije mogućnost da gleda evropske utakmice'',
izjavio je Tončev.

Kada je finansijska situacija u pitanju, u Radničkom su se nadali da bi uplata iz Zvezde na ime obeštećenja za transfer Milana Pavkova mogla da značajno olakša funkcionisanje kluba na proleće, ali tu uplatu još uvek čekaju, pa su odlučili da pravdu potraže pred nadležnim organima.

Tončev o tome, ipak, ne želi previše da govori.

''Neka taj slučaj ide svojim putem u okviru nadležnih organa koji trebaju da razreše tu situaciju, koja inače nikom nije prijatna i koja ne ide u prilog ni “crveno-belima”, a ni nama'', zaključio je Tončev.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 15.02.2017
21:29

Звездо плати што си дужна и не брукај се.

avatar
Dragonkš
Wednesday, 15.02.2017
20:27

Jel ovaj Tončev bio nekada u upravi Zvezde ?

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 15.02.2017
21:29

Још један нови налог. Ауу брате колико их имаш.

avatar
El Diablo
Thursday, 16.02.2017
01:45

Jeste,taj je bio u upravi Zvezde zajedno sa aktulenim predsednikom saveza,Kokezom.U Surdulici ima jos jedan Toncev,Novica.