Šta se krije iza 'koncepcijskih razlika' u Humskoj?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.03.2016.
22:08
Izvor: Sportske.net

Radna grupa FK Partizan ostala je u ponedeljak bez jednog od članova, a dva dana kasnije iz Humske je stiglo objašnjenje šta su to "koncepcijske razlike" zbog kojih je Vojislav Nedić podneo ostavku.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Advokat Vojislav Nedić medijima je prosledio kratko saopštenje u kojem je potvrdio da se povlači iz rukovodstva FK Partizan, ali nije obrazložio zašto se odlučio na takav korak.

Saopštenje dosadašnjeg člana Radne grupe FK Partizan mogli ste da pročitate OVDE, a dva dana nakon ostavke koju je podneo Vojislav Nedić usledila je reakcija kluba iz Humske.

U okviru centralne informativne emisije TV Partizan voditelj Željko Pantić progovorio je o "koncepcijskim razlikama" koje su naterale Vojislava Nedića da napusti klub iz Humske.

Komentarišući odluku uglednog beogradskog advokata Pantić je objasnio kako je Vojislav Nedić ušao u Upravni odbor FK Partizan krajem 2014. godine kako bi zajedničkim naporima sa saradnicima pokušao da crno-belima obezbedi bolji položaj kod države.

Cilj Upravnog odbora koji je predvodio Zoran Popović bio je da se vrati ravnoteža u finansiranju dva naša najveća kluba od strane države, a kako je Crvenoj zvezdi dato deset puta više sredstava nego Partizanu, postalo je jasno da Uprava nije uspela u svojim stremnjenjima.

Kako je navedeno u komentaru voditelja centralne informativne emisije TV Partizan, Vojislav Nedić nije prihvatio odgovornost za takav rasplet ali je nakon izbora Ivana Ćurkovića za v.d. predsednika počeo da "minira" legendu crno-belih.

"Osnovna misija je neispunjena, ali to nas ne zbunjuje, mi ćemo i dalje da budemo tu, a sve one koji su Partizan gradili njih ćemo da izguramo. To je taj koncepcijiski razlaz koji se u Partizanu desio" objasnio je Pantić.

Voditelj centralne informativne emisije TV Partizan potom je podrobno objasnio šta su "koncepcijske razlike" na koje se pozivao Vojislav Nedić prilikom ostavke.

"Ljudi iz prethodne Uprave koji su deo Radne grupe jednostavno su se podelili na one koji su svesni da svoju osnovnu misiju nisu uspeli da realizuju i da neko drugi treba da vodi glavnu reč u Partizanu a to je konkretno Ivan Ćurković i na one koji su ostali pri stavu da su važniji od bilo koga u klubu i da treba, uprkos tome što nisu uspeli da proizvedu rezultat, da nastave da biraju predsednike" zaključio je Pantić.

Kompletan komentar na temu aktuelne situacije u fudbalskom klubu Partizan možete pogledati u priloženom videu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
thekrcun
Thursday, 10.03.2016
19:12

Ko je taj Vazura? 28 godina,pomocnik ministra pravde,i potpredsednik Partizana?! Za nepoverovati...

avatar
mirco
Thursday, 10.03.2016
11:56

Najveci problem u Srpskom sportu je drzava, i to sto drzava kroz finansiranje 2 kluba kao sto su Crvena Zvezda i Partizan ( kk,fk, rk, vk, tk ) trosi desetine miliona, dok klubovi u Kragujevcu, Kraljevu, Nisu, Novom Sadu, Subotici, Vrscu, Cacku jedva spajaju kraj sa krajem.nnA ovaj anonimus je placen od strane partizana da kuka za parama ...

avatar
mirco
Thursday, 10.03.2016
11:50

Protiv ovog lika nemam nista, neka lupa svakave gluposti, ako to radi na youtube stranici nekog nebitnog kluba kao sto je partizan. Isto to bi trebalo da uradi i tegeltija sa onom njegovom emisijom, nSad je druga stvar sto navijaci zvezde ne znaju da isteraju svoje, ukoliko bi na primer bojkotovali te emisije koje su napravljene da bi se dodvorili jednoj grupi navijaca, onda bi se neke stvari i promenile.nnAli sa obzirom na to u kakvom nam je stanju sport, i novinari su na adekvatnom nivou...

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Wednesday, 09.03.2016
23:50

#ZA SLOBODAN PARTIZAN

avatar
CIA,BIA,Mali Zeleni
Thursday, 10.03.2016
00:52

Nada umire poslednja..

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Thursday, 10.03.2016
09:10