Šta se dogodilo sa Partizanovim ''svetskim'' projektom?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.12.2014.
17:28
Izvor: Sportske.net

Početak godine na izmaku, kada je u pitanju Partizan, obeležio je jedan pompezno najavljeni marketinški poduhvat kluba iz Humske, koji je stigao čak i do madridskog Reala. Danas, nepunih godinu dana kasnije, postavlja se pitanje da li su očekivanja ispunj

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Da ''vratimo film'' na 23. januar 2014.

Tog dana je u Humskoj obavljena svečana promocija novog multimedijalnog projekta Partizan.tesla.tc, koja je najavljena tako da je klub iz Humske u toj oblasti maltene pretekao i mnogo razvijeniju Evropu.

Cilj ovog projekta bio je da navijači Partizana širom sveta imaju stalan kontakt sa svojim klubom, da uvek budu u toku sa najaktuelnijim dešavanjima u klubu, da komuniciraju sa fudbalerima kluba iz Humske i tako dalje...

''Našim mnogobrojnim projektima pokazali smo da ne samo što ne zaostajemo za evropskim klubovima, već smo nekada korak ispred'', naglasila je tom prilikom direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović, dodajući da je Partizan oduvek bio ''avangarda u svemu''.

Tu se marketing služba Partizana nije zaustavila, već je ovaj projekat, uz pomoć legende Partizana i Real Madrida Predraga Mijatovića, nepuna dva meseca kasnije predstavila i na ''Santijago Bernabeu''.

Madriđanima je tada ponuđen šestomesečni pilot projekat, tokom koga je trebalo da daju neku svoju konačnu ocenu o svemu tome.

Sećamo se da je Peđa Mijatović, bar je tako preneto na zvaničnom Partizanovom sajtu, izneo niz pohvala na račun marketinga crno-belih i direktorke Snežane Filiupović.

''Svaka čast  Partizanu na inovativnom svetskom projektu i izvanrednom marketinškom timu na čelu sa Snežanom Filipović. Mogu vam reći da se za ovaj projekat već raspituju veliki svetski timovi!'',
rekao je popularni Peđa prilikom učlanjenja u ovaj projekat.

Međutim, posle toga je usledilo višemesečno zatišje, pa je sada, na kraju godine, prilika da pitamo navijače Partizana kakva su im iskustva sa ovim projektom i da li je on zaista na tako visokom nivou, kako je najavljivan u januaru.

Ako sada uđete na ovu platformu, i ako želite da, na primer, pogledate tabelu Jelen Superlige, možete videti tabelu posle 12. kola, iako je polusezona uveliko okončana, odnosno odigrano svih 15 kola u jesenjem delu sezone. Takođe, nema ni najnovijih Partizanovih rezultata...

Da li je to znak da su u Humskoj ''digli ruke'' od svega ovoga, ili nam se samo čini? Šta kažu navijači?




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke