Šta se desilo najboljem fudbaleru Partizana?

Autor: Darko Mitrović
subota 17.09.2016.
19:20
Izvor: Sportske.net

Tokom proleća je dominirao, blistao, postizao golove, delio asistencije... Od početka nove sezone kao da to više nije isti igrač.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Ako je Nemanja Mihajlović za mnoge bio veoma prijatno iznenađenje tokom prolećnog dela prošle sezone, ovog leta je možda još veće razočaranje.

To je, nažalost, potvrdio i njegov večerašnji nastup u 152. večitom derbiju, u kojem je odigrao samo prvih 45 minuta, pošto je trener Marko Nikolić odlučio da umesto njega na teren pošalje Alena Stevanovića.

Sama odluka Nikolića dovoljno ilustruje kako je Mihajlović odigrao tih 45 minuta, iako su navijači Partizana gajili nadu da bi njegov gol protiv Borca u Čačku proteklog vikenda mogao da popularnom Neci ulije dodatno samopouzdanje pred duel sa ''večitim rivalom''.

Očigledno, mladi vezista, koji je na kraju prošle sezone dobio i poziv u ''A'' reprezentaciju Srbije, danas više nema glavnu ulogu u ekipi crno-belih.

Njegovu poziciju na terenu je od dolaska trenera Nikolića preuzeo Brazilac Leonardo, Mihajlović je preseljen na desnu stranu, pa mu možda ni to ne odgovara, ali i dok je igrao na svojoj poziciji, od početka tekuće sezone nije pokazivao ni izbliza dobre partije kao tokom proleća.

Najavljivalo se da bi njegov ostanak ovog leta u Partizanu mogao da bude i najveće pojačanje za crno-bele, ali i dalje se događa nešto što niko nije mogao da očekuje kada je talentovani fudbaler u pitanju.

Jasno je, ni derbi nije mogao da ga trgne iz letargije...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Djordje Vukicevic
Saturday, 17.09.2016
19:45

Nista, decko je teska dileja, da malo vise trenira i da se pre svega vise bori na terenu, umesto sto ne izbija iz jedne kladionice na Banjici, igrao bi i on nesto. Prgav, bezobrazan, arogantan, nikakav timski igrac, ma prodati sto pre.

avatar
Saturday, 17.09.2016
19:36

Suvi kvalitet...