Šta se dešava sa Nišlijama u plej-ofu i šta spremaju Partizanu u sledećem kolu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.05.2016.
12:45
Izvor: Sportske.net

Kad pobede, oni baš ''razbiju'', kad izgube, to je totalni debakl...

Beta/SašaĐorđević/Sdj
Beta/SašaĐorđević/Sdj

Povezane vesti

Ekipa niškog Radničkog juče je po ko zna koji put ove sezone oduševila svoje navijače. Nišlije su kao gosti prosto nokautirali ekipu Čukaričkog na Banovom brdu, slavili su sa 5:1 i još jednom potvrdili da imaju kvalitet da se bore za izlazak na evropsku scenu.

Međutim, da ovog proleća u plej-ofu nisu doživeli dva teška poraza, njihove šanse po tom pitanju sada bi bile mnogo veće.

Podsetimo, Radnički je u plej-ofu startovao pravim debaklom u Novom Sadu protiv Vojvodine, gde su Novosađani već u prvom poluvremenu rešili sve dileme oko pobednika, i postigli sva četiri gola u trijumfu od 4:0.

Ipak, taj težak poraz nije negativno uticao na ekipu Milana Rastavca. Oni su u sledećem kolu pred svojim navijačima upisali očekivanu pobedu nad Voždovcem (2:0), da bi zatim deklasirali Radnik iz Surdulice sa 5:1, uz nezaboravnu partiju petostrukog strelca Saše Marjanovića.

A onda, kada se činilo da je Radnički ponovo na vrhuncu forme, prošlog utorka su Nišlije doživele težak poraz od Borca u Čačku (1:4) i tako se udaljile od mesta koje vodi u Evropu.

A da se ova serija toplo-hladno nastavi, ekipa Radničkog se potrudila juče protiv ''Brđana'', pa su sada Nišlije na četiri boda zaostatka od toliko željenog trećeg mesta.

Do kraja sezone ostala su još dva kola, a narednog vikenda se na ''Čairu'' sprema veliki spektakl, kada Nišlijama u goste dolazi Partizan.

Šta tu da očekujemo posle svih ovih rezultatskih oscilacija ekipe Radničkog?

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PovratakraljaXXXVIII
Sunday, 08.05.2016
17:24

Ako bude suđenje pošteno Radnički ima male šanse, ako bude na strani Radničkog kao u većini međusobnih duela protiv Partizana odigranih nakon poslednjeg povratka Radničkog u SL onda Radnički ima neke šanse.

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 08.05.2016
14:50

da ste citali moju analizu znali bi ste da kada je Radnicki kompletan i kada sudije ne odrade svoj posao kao protiv Partizana, Novog Pazara i Vojvodine i to sve tri u Nisu, onda nema ko da nam parira, a poraz u Novom Sadu i Cacku su rezultat nase nekompletnosti i izostanaka pre svega nekog igraca iz odbrambenog bedema, sta vise u Cacku nisu igrali ni Raul ni Rados Bulatovic, a matorac Djordjevic moze sa Edsonom da se vrati u Brazil da posecuju festivale jer odbranu da igraju nemaju pojma...

avatar
Sunday, 08.05.2016
13:55

Zna se kako Partizan redovno prolazi u Nisu:-D

avatar
milanlane1
Sunday, 08.05.2016
13:43

Ocekujte neocekivano!