Šta sad ovo znači - Advokat ima ''čudan osećaj'' pred meč sa Albanijom!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 13.10.2014.
17:43
Izvor: Beta

Dan uoči utakmice sa Albanijom, selektor ''Orlova'' Dik Advokat priznaje da oseća neku drugačiju atmosferu u odnosu na dosadašnje utakmice, ali je navijače obradovao i najavom da će Lazar Marković ipak biti spreman.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat rekao je danas da veruje da njegovi igrači mogu da naprave dobar rezultat protiv Albanije u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

"Imam čudan osećaj pred ovaj meč, kao da se za sat vremena igra utakmica, a ne sutra... Kao da je sve gotovo, a ne da je tek počelo. Osećam se kao da je finale i da moramo da napravimo dobar rezultat.

Znam da imamo kvalitet, ali moramo da potisnemo emocije i da se koncentrišemo samo na fudbal, odnosno predstojeću utakmicu",
rekao je Advokat novinarima na stadionu Partizana u Beogradu.

"Imamo jedan bod iz jedne utakmice i sve je još uvek otvoreno", dodao je on.

Fudbaleri Srbije sutra od 20.45 dočekuje Albaniju u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. Srbija je u subotu u drugom kolu odigrala 1:1 sa selekcijom Jermenije.

"Znam da možemo da odigramo bolje nego u Jermeniji, ali moramo da napravimo odredjene izmene u igri. Ne mislim da će uvođenje još napadača promeniti mnogo, već moramo da promenimo pristup i da ne pravimo greške na sredini terena", kazao je Advokat.

S druge strane, Albanija je u prvom kolu kvalifikacija napravila veliko iznenađenje, pošto je savladala Portugal, a u drugom odigrala nerešeno sa Danskom.

"Igraćemo protiv defanzivnog tima, ali moramo da budemo svesni da imaju brze napadače i dobru kontru. Mi volimo da igramo ofanzivno i mislim da posedujemo taj kvalitet", kazao je on.

Advokat je rekao da veruje da će fudbaler Liverpula Lazar Marković biti u sastavu ekipe za sutrašnji meč sa Albanijom.

"Lazar je obavio medicinske preglede i rezultati su dobri. Verujem da će biti u konkurenciji za tim", rekao je Advokat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke