Šta nam donosi novo kolo Superlige Srbije?

Autor: Beta Beta
petak 04.11.2016.
12:07
Izvor: Beta

Utakmicama 15. kola predstojećeg vikenda se nastavlja fudbalska Super liga Srbije, Crvena zvezda gostuje Borcu u Čačku, dok Partizan na svom terenu dočekuje Novi Pazar.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Novo kolo domaćeg šampiona, poslednje pred reprezentativnu pauzu, otvaraju danas od 17.00 fudbaleri Vojvodine i Radnika u Novom Sadu.

Ekipa Nenada Lalatovića će, posle poraza u Nišu, pokušati da započne novi pobeda i da ostane na samom vrhu tabele. Novosadjani trenutno zauzimaju treće mesto na superligaškoj tabeli sa 29 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirani Partizan.

Radnik od starta šampionata igra sa dosta oscilacija, a nakon 14 odigranih kola Surduličani imaju 15 bodova i deseti su na tabeli.

U subotu je na programu pet utakmica. Od 13.30 igraju Čukarički - Voždovac, Bačka - Napredak, Rad - Metalac i Spartak - Mladost.

Subotnji program od 17.00 zatvaraju fudbaleri Borca i Zvezde.

Lider šampionata je, posle dva izgubljena boda u Subotici, u prošlom kolu slavio protiv Rada i sada crveno-bele očekuje gostovanje poslednjeplasiranoj ekipi na tabeli i svakako su favoriti u tom meču.

Sa 35 osvojenih bodova, Zvezda je prva na tabeli Super lige Srbije.

Borac je do sada osvojio samo osam bodova i upisao jednu pobedu, što je dovelo do smene trenera pa Čačani 15. kolo dočekuju s novim šefom stručnog štaba Mladenom Dodićem.

Preostala dva duela 15. kola igraju se u nedelju. Javor će od 13.30 dočekati niški Radnički, dok od 17.00 na stadionu u Humskoj igraju Partizan i Novi Pazar.

Crno-beli su u seriji od osam prvenstvenih utakmica bez poraza, a novi cilj su im tri boda protiv Pazara koji u Beograd stiže kao 13. ekipa u šampionatu.

Izabranici Marka Nikolića su drugi na tabeli sa 29 bodova, koliko ima i trećeplasirana Vojvodina.

Parovi 15. kola:

Petak:

Vojvodina - Radnik (17.00)

Subota:

Čukarički - Voždovac (13.30)
Bačka - Voždovac (13.30)
Rad - Metalac (13.30)
Spartak - Metalac (13.30)
Borac - Crvena zvezda (17.00)

Nedelja:

Javor - Radnički Niš (13.30)
Partizan - Novi Pazar (17.00)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke